sushiolmayireddedenjaponbaligi8
profili

  • iphone'un 4 bin tl sınırına dayanması

    evvel zaman içinde halktan biri ekmek bulamıyoruz demiş. kriz varmış zira. marie antoinette demiş ki "ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin". tarih boyunca alayımız bu diyaloğa sövdük. evet kriz olduğu doğru, evet toplumun kredi kartları sayesinde krizi görmezden geldiği doğru. lakin "kriz oldu ayfon 4 bin lira oldu böhöööö :((((((" demenin antoinette'in yaptığından hiçbir farkı yok aga. kelle etiyle karıştırılmış kıyma bile 40 lira oldu de, elmayı 3 liradan yiyoruz de, efendime söyleyeyim toplu taşıma çok pahalı, benzin ve mazot fiyatları ecdadımızı sikti de ama ayfon deme olm.

  • su geçirmez telefonun su geçirmesi

    gereksiz bir risk barındıran gereksiz bir teknoloji ürünüyle yapılan gereksiz bir eylem sonucu başa gelen elim olaydır. amına koyayım tamam telefonun su geçirmemesi iyi hoş da bunu pazarlarken denizin dibinde de çalışıyor tarzı bir reklam çekersen, bu telefonu alan insanlar da denizin dibinde foto çekmeye çalışır (ki çoğu zaman başarır da) veya gider cami şadırvanında telef... ahahahahhahahaha, cami şadırvanında telefo...ahudahudhusauhduhaduha (sinirlerim bozuldu) telefon yıkamaya kalkar. sonynin bu reklam hamlesinin cipsten megane fox çıkartan reklam hamlesinden teorik olarak pek bir farkı yoktur. şadırvanda telefon yıka... asdhuauhshuahuhahahahahahah (sinirden gülüyorum kardeş pardon) tekrar ediyorum. iyi bir teknoloji ama gerekmedikçe güvenilmemeli. telefonunuzun üzerine yanlışlıkla su döküldüğünde telefonunuz bozulmasın diye yapılmış bir şey.

  • cuma gecesi sevişmelik partner veritabanı

    entrylerden anladığım kadarıyla bu cuma erkekler birbirini çok fena sikecek abi.

  • beymen'de 356 tl'ye satılan kürdan

    alanın aklını sikeyim. bu kadar da ağır konuşuyorum.

  • cemil meriç sabahattin ali enver aysever

    enver aysever'i görünce beni bir gülme aldı.

  • olay çıkarma ihtimali olan gruba adres sormak

    ıssız yahut tekinsiz bir yolda yürürken yolunuzun üstünde dikilen, 3-5 denyodan oluşan, muhtemelen size bir şekilde sorun çıkaracak olan gruba adres sorup grubun kafasını karıştırarak çıkması muhtemel olayı bertaraf etmek için yapılması gereken eylemdir. hiçbir boka yaramadıkları için sorunlu olan bu denyolar, bir işe yaradıkları vakit size sorun çıkarmayacaklardır. o gruba adresler sorun. bu, o grubun çok hoşuna gidecektir.

  • meltem büyük ihtimalle

    banko gibi olan ama yine de emin olmadığımız meltemler için kullanılan söz öbeğidir.

  • yatakta kendi kendine düşünürken lafın lafı açması

    televizyon, müzik gibi herhangi bir dışsal sese maruz kalmadığınız zamanlarda yatağınıza girdikten sonra başınıza gelen elim olaydır. elimdir çünkü bu düşünme ve lafın lafı açması sürecinin ucu bucağı yoktur. saçma sapan bir ilk konu üzerinden kendinizle yaptığınız geyik çok ayrı yerlere gidebilir. "ulan keşke bugün o herife şöyle deseydim, lafı soksaydım" dersiniz ve kendi kendinize bir diyalog yazarsınız, sonra o diyaloğun son cümleleri size başka bir fikir verir ve başka bir konuya dalarsınız, derken kendinizle evrimi, bilginiz yetiyorsa kuantum fiziğini tartışabilirsiniz derken halısahada kaçırdığınız gol aklınıza gelir, tuttuğunuz takımın transfer politikalarını eleştirebilirsiniz, yeteneksiz addettiğiniz futbolculara küfreder, kaderinize lanet edersiniz. bir iki dakikalığına teknik direktör olursunuz ve genellikle tribünlere oynarsınız. sonra birden kendinize gelir ve uyumalıyım diye düşünürsünüz. uyumalıyım diye düşündüğünüz vakit bu defa da uyumak zorunda olunca uyuyamamak sorunu baş gösterir. işiniz iyice zorlaşır.