dart marul5
profili

  • iş hayatında çalışmaktan tiksindiren şeyler

    şefinizin, siz hatırlattığınız halde eksik/hatalı işlem yapması ve bu eksik/hatalı işlemden ötürü daha sonra size patlaması.

    personellerden biri evlenmiş, evlilik cüzdanının fotokopisini getirmiş bizim ofise. şefim teslim aldı formu, teşekkür etti, baktım adamı yollayacak gibi oldu, "agi* formu düzenlemeyecek miyiz?" diye sordum, suratıma bön bön baktı ve ne bir şey yaptı, ne de bir şey söyledi.

    şimdi bugün bordro sisteminden agi'leri düzenleyecek, personelin dosyasını istedi çıkardım verdim. bana diyor ki, buna niye güncel agi formu doldurtmadın?

    yaa allah siker misin sabaha mı bırakırsın...

  • kolunu camdan sarkıtarak araba kullanan çomar

    hayatında klimasız araba kullanmamış, bebek poposu kadar narin bir cilde sahip olan berkecan söylemi.

  • mustafa kemal'i fetö zehirledi

  • makas atarken bariyerlere bindiren bmw

    az önce konulu videoda gördüğüm ve başlığını bulamadığım için başlık açıp sevincimi paylaşmak istediğim videodur. konulu videonun söylediğine göre olay ankara'da yaşanmıştır.

    bu ne harika bir videodur! kimseye zarar vermeden o magandanın aracının bariyerlere çarparak hava yastıkları patlattığını izlemek ne kadar muhteşem bir duygu!

    ne gittiği yol yarış pisti, ne kendisi yarış pilotu, ne de kullandığı araba yarış arabası. sanmıyorum ama, belki bir miktar akıllanmıştır.

    bmw'li magandanın sevindiren finali

    edit: başlığı zaten vardı da ben bulamamışsam yeşillendirmek suretiyle uyarın lütfen.

  • survivor izlemeyenlerin akşamları yaptıkları

    kıçımıza buzlu badem sokuyoruz.