demonsrunwhenagoodmangoestowar6
profili

  • sözlüğün en zengin insanı

    sevdiğim işi yapıyorum, patronum yok ve evli değilim.

  • doğulan ilçeyi 3 kelime ile anlatmak

    yapacağınız
    işi
    sikeyim

    yine gündemden düşmeyecek sikim sonik başlık daha.

  • birdenbire gelen tecil bozdurma isteği

    23 yaşına kadar tecil ettirdim askerliği. üni yeni bitmiş, can yavaş yavaş sıkılmaya başlanmış. tam çılgın çağı aq kan kaynıyor. aklımı sikeyim aynı his bana da geldi. 2012 ağustosta askere gittim, neresi biliyor musunuz? sivas temeltepe. kısa şort, saçlar 3 numara, pezevenk gömleği, güneş gözlüğü, parmak arası terlik nizamiyeye girdim. bir de uzun dönemim. ne işim var benim burda diyip duruyorum. 2 ayda çok afedersiniz sikilmedik yerim kalmadı. her yerimi siktiler. çök, kalk, yuvarlan, yemek ye, şimdi sıç. herşey emirle. lan sabah dörtte adam mı uyandırılır. dört lan saat. amını sikim. derken usta birlikleri açıklandı. neresi biliyor musunuz? van başkale. iran sınırı. iran'da askerlik yaptım. hudut askeri. 15 ay. tam askerliğim bitti, askerlik düştü. yemin ederim. alt devrem benden önce çıktı. 2 gün taktı. 3 sene ertelettim, 3 ay erteleyemedim. kafamı sikiyim. eğer böyle bir istek gelirse hemen en yakın büfeye gidip 4 adet bira alın, için, rahatlayın.

  • istiklal caddesi'nde kadını döven adamı linç etmek

    ha siktir lan. az bile yapmışlar. şikayetçi olunsa bile 2 saat sonra serbest bırakılıyor. yediği dayaktan akıllanıcak birisidir umarım.

  • imparator denince akla gelen ilk isim

    (bkz: kahpe bizans)

    mehmet ali erbil.

    imparatoooor olmayıı canım kolay mı sandın.
    dünyaya kazık çaktım duyulsun adıımm.

  • halk otobüsünden kovulan engelli çocuk

    yazık ya. valla yazık. çocuk lan o. çocuğun kalbi kırılır mı lan. bırak binsin. sikeyim parasını. 3 kuruş para için değer mi be.