smokinli ornitorenk3
profili

  • 2. el otomobil piyasasında satışların durması

    bu aralar arabayı değiştirmeyi düşünüyorum, sıfır almayı planlıyorum ama normalde öyle sıfır takıntım yok.

    yani aynı aracın temiz, 1 yaşında falan 10-12 bin km'deki halini de alırım. çünkü normalde sıfıra göre ciddi fiyat avantajı olması lazım di mi? sonuçta biri almış 1 sene binmiş bi dünya yol yapmış di mi? yok amk. sıfırı 350 bin lira arabanın, yavşak 15 bindeki arabasını koymuş 340'a. açıklamaya da çok temiz yazmış. paşama bak ya. yüzsüz ibneye bak ya. tamam serbest piyasa şu bu da bunun adı adam sikmeye çalışmaktır. eskiden anahtar çevirsen araba %10 değer kaybederdi, bırak 1 sene kullanmayı. galericilere hiçbir şey olmaz, onlar yine yolunu bulur da piyasadaki bu küçük "yatırımcı" şark kurnazlarının götüne girmesi dileğiyle.

    ülkeye isterse 10 yıl sıfır araba girmesin, benim arabaya da meteor düşsün yansın yok olsun, yine de bu pezevenklerden araba alacağıma paten alır kaya kaya giderim. en azından bunlar bana kaymamış olur. ya da at alırım amk. arkadaşlık da yapar.

  • galatasaray'ın kadıköy'de fenerbahçe'yi yenmesi

    ben artık saldım kadıköy deplasmanını siz de öyle yapın. fener bu sene küme bile düşse bizle yine en kotü berabere kalır aq.

    edit: mesaj geldi yeni transferler çok iyi diye. yav olum yok olay adam değil yoook. bak bir şekilde fener şampiyonlar ligine gitsin (lol) ve barcelona ile eşleşsin, adamlar gelirler kadıköy'de 5 tane atar giderler. ama aynı barcelona kadrosuna galatasaray forması giydir, 1-1 berabere kalır, messi maçtan sonra "çıkar valla biz de anlamadık, sürekli bastırmamıza rağmen bir şekilde golü bulamadık, şans bugün yanımızda değildi." der. yazdığım cümlelere bak nasıl bir kara büyü var aq stadında yazıklar olsun ya.

  • ekşi sözlük yakıt tüketimi veritabanı

    bu basliga kurus/km yazanin aklini sikeyim. memleketteki benzin fiyati sabit mi duruyor kodumun yerinde? oldu olacak arap dinari/deniz mili olarak verin amina koyim. biz nasil olsa o tarihin kuruna bakip buluruz di mi?