high king of noldor19
profili

  • 7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçı

    fener bir protesto içine giriyor haklı haksız orası tartışılır, maça u19 ile çıkıyor çok güzel, ilk dakika maçtan çekiliyor ona da tamam. ee peki galatasaray'ın bu işle alakası ne babacım? kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, günün sonunda yine siz mağdur, biz kötü oluyoruz. biz geçen senenin şampiyon takımı olarak bu maçın bir tarafıyız sadece, futbolcular gol atıp sevindi diye niye yüzsüz, utanmaz oluyor ben anlamadım, biz ya da futbolun herhangi bir paydaşı sürekli sizin isteklerinizi yerine getirmek zorunda mı hayırdır mk? bize ne sizin iç işlerinizden. bjk zamanında kadıköy'deki sizle olan maça çıkmadı siz de baya deli gibi sevindiniz, gs takımı basket maçına çıkmayınca, "korkacaksanız oynamayalım" diye pankart açtınız ulan siz. e bu da yüzsüzlük o zaman, başkasına laf söylemeden önce dönüp bir aynaya bakın kardeşim. utanacakmışız, ne yapmışız da utanacağız pardon? siz kendi rezilliklerinizden utanın asıl!

    gerçekten inanılmaz bir akıl tutulması içerisindesiniz yıllardır.
    gerçeklikten soyutlanmış bir haldesiniz, hayali düşmanlar yaratıp kendi gölgelerinizle savaşıyorsunuz; günün sonunda ise her halükarda, bir şekilde zeytinyağı gibi üste çıkmayı başarıyorsunuz ya, gerçekten hayret ediyorum.

    ne olsun istiyorsunuz abi siz? ben ciddi manada anlamlandıramıyorum artık sizi. yıllardır ortada hiçbir somut başarı yok, başkanınız takımı rezil rüsva etti, giderayak da yılların başarısızlığını örtbas etmek için böyle bir yola başvurdu ve eline yüzüne bulaştırdı olan biten bu. ve siz hâla içi boş romantik söylemlerle kendi kendinizi kandırıyorsunuz.

    fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne başka bişeymiş, adı konulamazmış vs. geçin babacım bu boş lafları geçin yahu. gelen geçen sizi parmağında oynatıyor, başarısız olunca da herkes bize karşı ühüğüü. başınızdaki o şımarık yalı çocuğu koyun gibi güdüyor sizi, malum partiden zerre farkınız yok, hata yaptığınızı asla kabul etmiyorsunuz, sizin dışınızda herkes suçlu, herkes kötü bir siz temizsiniz. bakın buraya yazıyorum, sezon sonu galatasaray sampiyon olunca ya da birkaç hafta sonra puan farkı iyice açılınca ali koç çıkıp, "süper kupada tepki koyduğumuz için üzerimize oyunlar oynandı, şampiyonluğumuzu elimizden aldılar" demezse bi bok bilmiyorum ben.

    bir silkelenin kendinize gelin fenerli dostlar, kocaman aklı başında insanlarsınız, birilerinin aklınızla dalga geçmesine izin vermeyin, her hıyarım var diyene elinizde tuzlukla koşmayın. bak, senin ezeli rakibin 2-3 seneye bir başkan değiştiriyor gözünün yaşına bakmadan, başarısızsan bu kulüpte duramazsın kardeşim diyip siktiri çekiyor.

    şapkayı önünüze koyup biz nerde hata yapıyoruz diye düşünmedikçe ve başınızdaki bunun gibi adamlardan kurtulmadıkça, hepsinden öte şu kafa yapınızı değiştirmediğiniz sürece siz daha 10 yıllarca ne kupa, ne şampiyonluk göremezsiniz ben diyeyim size.

  • 96. oscar ödül töreni

    tarihe not düşülsün; 21. yy'da türkiye adındaki bir ülkede hiçbir yayıncısı olmadığı için insanlar oscar ödül törenini izleyebilmek için netten kaçak yayın arıyor, illegal bir yayın falan değil ha, baya bildiğin sıradan bir ödül töreni.

    bi siktirin gidin ya!

    ulan ntv'de simültane çeviri eşliğinde, yayındaki konukların yorumları, kırmızı halı ve öncesi vs. ile baştan sona bütün töreni kaçırmadan keyifle takip ediyorduk, şimdi ise yıllardır yayıncı bile yok. kimsede heves bırakmadınız allah sizi bildiği gibi yapsın. bir ülke her alanda mı geriye gider ulan. disney plus'ta olması falan da mesele değil, parasında da değilim işin; milyon tane içerik için zibilyon tane platform var piyasada, bu insanlar hangi birine üye olsun? ulan altı üstü 4-5 saatlik bir yayın için neden ben aylık üyelik alayım aga? ya vallahi bıktım bu ülkenin kokuşmuşluğundan, neye elinizi atsanız boka batırıyorsunuz be.

  • sacha boey

    real madrid maç başlığına giriyorum, galatasaray'lılar arda'yı gömüyor, bayern maçına giriyorum fenerliler boey'i, diğer taraf min jae'yi bokluyor, başka bir maçta angelino kendi kalesine gol atmış nihahaha yazılıyor. alan almış, satan satmış siz neyin kavgasını veriyorsunuz ben anlamıyorum cidden. ulan eskiden nihat, tuncay, arda turan, emre b. vs avrupa'da maça çıktıklarında gs'lısı, fb'lisi, bjk'lisi hepimiz gururlanır, takım ayırt etmeden desteklerdik, şimdi nasıl bu hale geldik aga biz? aşağılık kompleksinin vücut bulmuş haliyiz resmen.

    yemin ediyorum millet olarak üzerimize binlerce sayfa sosyoloji tezi yazılmalı, bilim dünyası tarafından sabah akşam araştırılmalıyız.

    ahaha gerçekten sinirlerim bozuldu lan, ülke koca bir tımarhaneye döndü mk.

  • sacha boey

    ulan bu herifi bayern aldıysa bizim dandik ligdeki performansından dolayı değil, şampiyonlar ligindeki hayvani performanslarına bakıp da aldı.

    bazı şapşallar da diyor ki, boey 30'a gittiyse ferdi ve rosier'i de o civarlara satabiliriz. salak desen salağa hakaret mk. senin çemişkezekspor'a şov yapan oyuncuna kim niye versin lan o parayı. aynı şekilde boey de şampiyonlar ligi oynamasaydı yarak verirlerdi o parayı. kim sikler bizim götü boklu farmer ligi mk.

  • 6 ocak 2024 arandina real madrid maçı

    bir kaç entry üstte link isteyen insanlara aç köpekler diyen göt lalesi, piyasada bin tane platform, bin tane paralı spor kanalı var millet hangi birisini alsın sikik. ispanya kral kupası'nı izlemek için para mı verelim at kafası.

  • fenerbahçe'nin gs tribününe hoparlör getirmesi

    bana ezikliğin resmini çizebilir misin abidin?

  • tarihi jeologdan dinlemeyeceğiz

    ben bu ruh halini biliyorum; yıllarca okulda, işyerinde, arkadaş ortamlarında vs. adam yerine konulmayan, ezim ezim ezilen, hiçbir sözüne itibar edilmeyen, sonra bir şekilde, kendi meşrebince "adam" olmayı başarmış ve sonra o ezilen kişiliğinin intikamını almak, alaşağı olmuş kompleksini düze çıkarmak adına herkese, herşeye çirkefçe saldıran insan kafası bu.

    sen, sözde tarihçi, bulunduğu konuma nasıl geldiği herkesin mâlumu olan şahıs, aklınca laf vurmaya çalıştığın celal hoca; bilgisi, birikimi, entelektüelliği, geçmişi, geleceğiyle seni ve senin gibi nepotizmin, liyakatsizliğin bayrak taşıyanlarını çiğnemeden yutar, hadsiz!

  • wilfried zaha

    beyler, bakın ben yaklaşık 10 yıldır premier lig'i izlerim, sadece haftanın önemli maçlarını da değil, düşme hattındaki takımların maçlarını dahi izlerim. o yüzden zaha konusunda bir şeyler söyleme haddini kendimde bulabilirim naçizane.

    bakın beyler, yıllardır izlediğim zaha bugatti veyron ise, bu maçtaki minik resital anca toyota corolla falandır. bu herif şu an cidden hazır değil, birkaç maç daha ilk 11 başlarsa kendini tam anlamıyla bulur, işte o zaman hazır olduğunda izleyeceğiniz zaha.. ooff.

    öyle tek sezonluk oyuncu da değil, yıllarca aynı istikrarla epl'de big six'in en çekindiği oyuncuların başında gelip, ligin içinden geçmiş bir zaha, kafasını sadece futbola odaklandığında bizim ligimizde neler yapar siz düşünün. ki, o hırsı ben bugün gözlerinde gördüm bu herifin.

    ve bütün bu dediklerimi, sıkı epl takipçileri ve zaha'yı sadece skills videolarından değil, gerçekten tanıyan insanlar bilir ki; zaha, bırakın yüzde 100'ü, yüzde 80'i ile bile oynasın, o hepimizin dibini düşüren icardi ikinci plana düşer, çok net söylüyorum. sadece bekleyin.

    bu sadece bir zaman meselesi, kral kaldırdı geliyor!

  • 6 mayıs 2023 millet ittifakı istanbul mitingi

    ne güzel ağlıyorsunuz lan siz öyle amına kodumun orospu çocuğu aktrolleri.

  • 2 aralık 2022 güney kore portekiz maçı

    diğer maçlarda çokça küfürler ettik ama maç bitmesine rağmen reklama gitmek yerine şu son saniyeleri kesintisiz göstermektir işte yayıncılık dediğin, aferin trt ilk defa bi sike yaradın.

  • deepfake ile tehdit edilen genç kadın

    amına kodumun ruh hastasına bak ya kanım çekildi yazılanları okurken. bu herifi bulup suratını dümdüz edicen orospu çocuğunun, umarım yakalanır da deep deep sikerler cezaevinde bu yavşağı.

    asıl dikkat çeken şey, elemanın istediğin yere şikayet et, kimse bana bir şey yapamaz, nasıl olsa birşey olmaz kafasında olması. piç o kadar emin ki ceza almayacağından. adalet sistemini bu noktaya getirenlerin allah belasını versin.

  • zamları kılıçdaroğlu yapıyor

    bu milletten bi bok olmaz aga, kaçabilen kaçıp kurtarsın canını seçim meçim hikaye!

    bunca yıllık yaşamımda çok cahil gördüm ama bu en tepe noktası. bundan daha aşağısı zaten tek hücreli mikrorganizma seviyesi.

    iq testi yapılsın muhabbet kuşum bu kadından zeki çıkmazsa cümle alem beni yatırıp s.ksin. senin oy kullanmaya giderken bindiğin otobüsün tekerini sikiyim abla.

  • 23 ağustos 2021 türkiye finlandiya voleybol maçı

    kızlarımızı izlerken hayatımda ilk defa barcelona'lı, real madrid'li ya da ne biliyim almanya milli futbol takımı taraftarının maç izlerken ne hissettiğini anlayabiliyorum.

    böyle oluyormuş demek ki, vay emenike.

  • milli muharip uçak 2023'te hangardan çıkacak

    hay sokacam 2023'ünüze ama haa.

    ne 2023'müş mk. ben çocuktum o "uçak" çıkacaktı göklere büyüdük koca adam olduk hala çıkacak. gören de sanacak ki 2023'te hiper galaktik süper güç olacağız. 20 yıl iktidarınız boyunca nerdeydi aklınız acaba. buldunuz tabi ne deseniz inanacak cahil seçmeni salla babam salla.

  • bu madalyayı cumhurbaşkanımıza hediye ediyorum

    düşünsene, michael phelps olimpiyat altın madalyası alıyor ve "bu madalyayı joe biden'a hediye ediyorum" diyor. düşünemedin di mi?! düşünemezsin, zira bu orta çağ kafası ancak bizim gibi 3. dünya ülkelerinde var. yalakalık, şovenizm, eziklik vs.

    gece gündüz, ailenden, sevdiklerinden feragat ederek, sevdiğin yemeklerden kısarak, birçok şeyden ödün vererek, amiyane tabirle eşşek gibi yıllarca çalışarak olimpiyat madalyası alıyorsun ve bunu saçma sapan birisine(rte olması önemli değil x ya da y) hediye ediyorsun. yazık çok yazık.

  • las vegas'ta bir arabadan inen 27 kadın

    bunları eskort yapan hayat, seni paramparça eder türk kezbanı.

  • almanya tam olarak neyimizi kıskanıyor sorunsalı

    alman halkını bilmem de alman bürokratlar bizimkileri kıskanıyordur heralde. bizde en sıradan bürokrat bile en lüks makam aracına biniyor, merkel'in yaşayamadığı hayatı yaşıyor. alman bakanları da garibim kendi arabasına binsin hâla ezik gibi.

  • çocukluktaki en masum düşünce

    tansu çiller ile mesut yılmaz'ı karı koca sanıyordum. :(

  • 30 mart 2021 türkiye letonya maçı

    ilk iki maçın aksine rte isimli şahsın ekranlarda göründüğü ilk an anlamıştım zaten bu maçı alamayacağımızı. adamın stadta bulunması bile negatiflik amk. dokunduğu yerde bin yıllık kuraklık oluyor .