zemheride donmayan adam15
profili

  • kılıçdaroğlu'na oy yok oylar ince'ye diyen muhalif

    sosyal medyada olduğu gibi sözlükte de bolca bulunur.
    bunlar seçimin önemini hala anlamamış hayatında ilk kez oy kullanacak olan z kuşağı ya da onları parmağında oynatan, manipüle eden aktrollerdir.

    aktroller muhalif taklidi yaparak bende muhalifim kardeşim diyerek bunlar ülke yönetemez deyip onları kararsızlığa itmeye çalışır bu sayede akp'nin tekrardan kazanmasına hizmet eder.
    sözlükte de bolca bulunur, bu ikiyüzlü insanlardan uzak durun suya götürüp susuz getirirler.

    link

    (bkz: 13 mart 2023 twitter cumhurbaşkanı anketi)

  • çırılçıplak soyunup doyasıya uyumak

    1. deprem bölgesi olan şehirde yapmak yürek ister dediğim durumdur.

    bir anda sokakta anadan üryan olmak istemezdim, hayali bile güç olur.

  • nottingham forest

    premier lig şampiyonluğundan fazla şampiyonlar ligi şampiyonluğu bulunan dünyanın bu konuda ilk kulübü.

    bir de bunun gibi sevilla var lokal başarılarından çok uluslararası başarısı olan.

  • ali koç

    bir tek trabzonspor şampiyonluğu görmediği kaldı. onu da görüp öyle bırakacak galiba.

  • sergen yalçın

    kendisini çok severim ama maç sonu deyim yerindeyse itin götüne sokulmuştur.

    maç sonu röportajında rakip takımın attığı 2 korner golünün de şans golü olduğunu söyledi.

    ardından rakip takımın hocası röportaj verdi. "2 golü de aynı şekilde atıp, aynı düzen üzerinden penaltı kazandık. bir şey eğer bir kere oluyorsa şanstır. ama 2-3 defa oluyorsa bunun adı şans değil, bu bir çalışma sonucudur. oyuncularım iyi çalıştı." dedi. ana bacı sövse daha az acıtırdı yemin ediyorum.

    sürekli aynı şeyleri deneyip aynı oyunculara ısrarla şans verip ve sürekli aynı oyun kurgusuyla oynayıp farklı sonuç bekliyor ve hatalarından ders çıkarmıyor. hocalığıyla bu sezon sınıfta kalmıştır.

  • 0.64 faiz oranıyla konut kredisi çeken güruh

    türkiye cumhuriyeti tarihinin en şanslı nesili olmaya adaydır.

    döviz ve gram altının şahlanmasından sonra türk lirası yerin dibine girmişken konuta yatırmış ve her türlü kâr elde etmiştir.

  • rıza çalımbay

    2 ekim 2021 beşiktaş sivasspor maçı'nda teknik direktörlüğünü yaptığı sivasspor'un attığı golden sonra niye sevinmediği konuşulan, tartışma konusu olan teknik direktör.

    kendisi beşiktaş tarihinin en çok forma giyen oyuncusu olmakla birlikte tüm kariyeri beşiktaş'ta geçmiştir. futbola beşiktaş'la başlayıp beşiktaş'la tamamlamıştır.

    kendisi beşiktaş kulübünün yaşayan efsanelerinden birisidir. 17 sene dile kolay, burada yazanların bir çoğu daha dünyada yokken, kundakta bebeyken kendisi beşiktaş formasıyla kupalar alıyordu.

    bu kadar şeyden sonra asıl gole sevinmesi absürt olurdu.

  • beşiktaş

    bu sezon aşırı yıprattı beni altı üstü 1 şampiyonluk diye ömrümüzden resmen 10 yıl gitti.

    geçen sene başakşehir yürüye yürüye şampiyon olurken bu sezon ise beşiktaş 40.haftaya bile stresli girecek çünkü beşiktaş kanseri bunu gerektirir. birden ne olduğunu bile anlayamadan iki golcün sezonu kapatır ne olduğunu bile anlamazsın.

  • şenol güneş

    yılda 3.2 milyon euro alıp grubun en iyi kadrosuna sahip olmasına rağmen macaristan, sırbistan, rusya'nın olduğu kolay bir grupta sonuncu olup küme düşmeyi başarmış teknik direktör.

  • hiç çalışmadan aylık 5 bin tl kazanmak

    sene 12 ay yatıp 24.000 tl'yi alan milletvekillerinin yanında hiçbirşeydir.

  • adana demirspor

    ptt 1.ligin en çok gol atan takımı (71) olmasına rağmen 48, 42 gol atan hatayspor ve erzurumspor takımı süper lige çıktı zaten süper lige çıkmayı orada kaybetti, bu takım ilk 2 bitirmeden süper lige çıkamaz.

    4.play-off'u da kaybetti, kazandığı savaş yok. adana demirspor ölüm kalım maçına çıkarsa ölür.

  • online oyun dünyasındaki en toksik millet

    türkler ve ruslardır, cs:go oynayanlar iyi bilir*

  • okan buruk

    abdullah avcı'dan farkı onun gibi aralık başında takımı avrupa'dan elettirip sadece lig maçları oynamamış kendisi hem avrupa hem lig ikisi bir arada götürmeye çalışmıştır. sadece bunun için bile saygıyı hakediyor.

    1-0 öne geçtikten sonra forvet alıp stoper koyan başakşehir'den golden sonra çift forvete dönen başakşehir'e döndürdü takımı, çağ atlattı resmen

  • istanbul başakşehir futbol kulübü

    kendisinden x3 x4 bütçeye sahip mönchengladbach, roma'lı grubu 1.ci bitirip sporting lizbon'u 4 atıp eleyen takım şampiyonluğu haketmiştir gerisi fasa fiso. ülkede euro kuru neredeyse 8 olmuş. ülkeye doğru dürüst futbolcu gelmiyor. avrupa'nın kapının önüne koyduğu yaşlı yıldız oyuncuları alıp oynatıyor kulüpler.

    25 yaş ortalamasına sahip olan her mevkiide en az 3 oyuncu bulunduran, her sene 30-40m euro'lara oyuncu satan avrupa'nın en iyi altyapılarından biri olan sporting lizbon'u türkiye'de 3-1'den yenecek başka takım yok. getirdiği ülke puanıyla şampiyonlar ligine direkt gidecekler sonuna kadar hakettiler.

  • 8 temmuz 2020 trabzonspor antalyaspor maçı

    takımı en dipten alıp gençlere şans vererek bugünlere getiren emekçi ünal karaman hocayı saçma sapan siyasi nedenlerle takımdan gönderirsen allah'ın adaleti tecelli eder böyle yaka paça yere serilirsin. allah'ın adaleti hiç şaşmadı şaşmıyor %100 eminim buna.