kim mi kardashian1
profili

  • meral akşener

    şöyle montaj bir video üzerinden karalama yapılıyor hakkında. mustafa kemal atatürk'ün yurtta sulh cihanda sulh ilkesini ülkesinin her yerinde bombalar patlarken, şehrine toplar yağarken söylediği için darbeci ilan ediliyor, fetöcü ilan ediliyor.

    konuşmanın yapıldığı sırada ülkenin durumu: kilis'e leblebi gibi top yağıyor, rus uçağını düşürmüşüz, sürekli şehit geliyor, millet neresi patlayacak diye paranoyak olmuş.

    en çok vurgu yaptıkları cümle de sonra. 15'inden sonra inşallah işler değişecek cümlesi. darbenin tarihini vermiş, biliyormuş, oymuş buymuş. ulan burada millet bu insanları aşağılarken kızardım ama yemin ediyorum hak ediyorsunuz bazen yahu.

    ya bak balıkesir yazıyor ekranın üstünde. aç bi bak bu kadın ne zaman gitmiş balıkesir'e, ne demiş orada, bi dinle de mi? yooook. biz sıçtık ülkenin ortasına, sıvadık bir de ama temizliyemiyoruz, herkese de bok atıyoruz.

    kadın 27 nisan 2016 tarihinde balıkesir'e gidiyor ve orada miting yapıyor. yapılması planlanan 15 mayıs 2016 mhp olağanüstü kongresine de atıfta bulunarak 15'inden sonra işler değişecek diyor. ama işte kansızlık bunu gerektiriyor ya, o videodan kesi bundan kırp, şundan düzelt ortaya bunu çıkartıp aha fetöcü diyorlar.

    bokunuzu temizleyin kardeşim.

    15'inden sonra işler değişecek cümlesi aha burada geçiyor 22:40

    edit: imla.