head flat2
profili

  • cay kahve asuman

    islamcı, ahlaksız ve hırsız. ne kadar da anlamlı oldu öyle değil mi.
    bir yandan türlü yalanlarla insanların parasını çalarken, diğer yandan izzet erdiş analizleri yazıp, ibda-c güzellemeleri yapıyor, camiden hocadan, kıldığı namazdan bahsediyor yavşak yavşak. bunların hepsi böyle.

  • jose ernesto sosa

    bir fenerli olarak beşiktaş'ta kalmasını istemem, türkiye'ye uyum sağlayabilen her kaliteli yabancıda olduğu gibi, sosa da lige resmen damga vuruyor.
    geçen sezon sosa'nın tek başına kurtardığı birçok maç varken bizim topaç diego sağolsun sezonu 1 gol 0 asistle falan bitirdi muhtemelen.

    neyse neticede iyi adam ve bence satılması hata olur, yalnız şu ezik galatasaraylı trolleri anlamak hakkaten güç.
    ulan zaten geçen sene ligde dağılmışın, hele bu sene kaçıncı olacağın hiç belli değil, kadron rezalet, taraftarın canı burnunda, başkanın soytarı kılıklı bir adam, sneijder'i harcamaya çalışıyorlar, hoca desen bambaşka bir alem, hamit'le sabri'yle falan sözleşme uzatmışın, ayı gibi paraya serdar aziz kazmasını almışın, resmen son sürat uçuruma gidiyorsun, tarih böyle rezil bir gs yönetimi görmemiş, sen hala aklınca sosa'yla falan geyik yapıyorsun...

    valla arkadaşlar hepinize allah akıl fikir versin yalnız şuna da emin olun bu beşiktaş bu sene galatasaray'ın yine içinden geçer, fener'in de en azından yanından geçer, sonra yine şaşırmayın.