exelti4
profili

  • her gün duş alan evli erkeğin amacı

    evli olunca her gün duş almayı garip bulan tipler, sonra gidip evlilik aşkı ve seksi öldürüyor başlıklarında ağlaşıyorlar. ironik.

    tanım: temizlenmek ve ferahlamaktır.

  • usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler

    usta şoför sayılmam bence ama bazı fikirlerim var.

    uzun araçların yanından geçerken, gece gündüz farketmez selektör ile kendinizi belli edin. kör noktası olan ve tehlikeli büyüklükte araçlardır.

    trafiğin aniden sıkıştığı yerlerde, arkadan gelenleri yeterli mesafedeyken fren yapabilmeleri için uyarmak amacıyla dörtlülerinizi yakarak uyarın.

    büyük araçların yanından geçerken hava akımı değişeceğinden, yüksek hızla gidilirken, büyük aracın burnunun bittiği noktaya sizin aracınızın ortası denk geldiği anda ufak bir sarsıntı yapar, araç sağınızda olacağından sağınızdan bir rüzgar yersiniz. bu rüzgarlı havalarda daha fazla olacaktır. boşluğunuza gelip direksiyon hakimiyetini kaybetmeyin.

    eğer arka koltuğun ayak kısmının ön koltuğun altıyla birleştiği noktada, havuz yok ve herhangi bir cisim bir engele takılmadan aracın ön tarafına geçebiliyorsa, şişe veyahut içecek kutusu gibi yuvarlanabilecek ve fren pedalının altına sıkışabilecek ürünleri arka koltukta muhafaza etmeyin, ediyorsanız da poşetlemek gibi bir sabitleme işlemi yapın.

    boş yollarda keskin virajları, dönüşün açısını değiştirerek kolaylaştırmak için içten dışa veyahut dıştan içe doğru alabilirsiniz. fakat kalabalık yollarda virajlarda şeridinizi düzgün takip etmek çok önemlidir. keza siz ne kadar dikkat ederseniz edin, yan araçta nasıl bir şoför olduğunu bilemezsiniz.

    aynı şekilde virajda büyük araç sollamaya kalkmayınız. hatta hiç bir aracı bir önem arz etmiyorsa virajda geçmeyiniz.

    son olarak uykuyla inatlaşmayın. uyku her zaman bir şekilde kazanır. uykusuz araba kullanmak veyahut uykuya direnmek bir marifet değildir.

    herkese güvenli yolculuklar dilerim.

  • 7/24 seks yapabilmenizi sağlayan yüzyılın icadı

    yahu insanlar viral komik bi video çekmişler, bulaşık makinesinde yıkanabilir, ona sığmazsa elinizde yıkarsınız, eliniz yoksa ayağınızla yıkatabilirsiniz falan diyo reklam.

    burda ciddiye alanlar var ya,hayret bişey.

    ruhsuz olmasındansa olmasınmış falan.. ay insanı öldürürsünüz.

    tanım: güldüren viral videodur.

  • selektör yapmanın anlamı

    sen geç bekliyorum.

    kafanı çıkarma ben geçiyorum.

    yeşil yandı yürü.

    çevirme var ilerde.

    hacı ne yaptın?

    sağa çek, dövücem.

    vs.