eleutheiros9
profili

  • askerlikte ilk kaka

    askerlikte ilk kakamı yaparken haliyle ıkınıyor ve kaderime lanet okuyordum o sırada kafamı kaldırdım ve tuvalet kapısında yazan ve askerlik mottom haline gelen o sözü gördüm; "sikerler ama zamanı durduramazlar"

  • stadyumda izlenilen en prestijli karşılaşma

    maç : gaziantepspor - roma
    yer : kamil ocak stadyumu

  • izlenesi netflix türkiye içerikleri

    (bkz: izlenesi netflix türkiye içerikleri)

  • fenerbahçe'yi kutlamıyorum

    adam tam olarak ne demiş önce bir onu okuyun sonra yorum yapın.

    --- spoiler ---

    “f.bahçe’nin elde ettiği çok büyük başarı. 3 yıl önce final four oynuyor, geçen yıl finalde son anda kaybediyor ve bu senede şampiyon oluyor. bu, türk basketbol tarihinin, kulüpler bazında elde ettiği en büyük başarı.

    bana ‘kutluyor musun fenerbahçe’yi’ diye soruyorlar. hayır, ben kutlamıyorum fenerbahçe’yi. onlar da bizi geçen yıl eurocup şampiyonu olduğumuzda kutlamadılar. bu işler karşılıklı. sonuçta ben bir kutlama mesajı yayınlamadım, onlar da yayınlamamıştı. ama, onların çok büyük bir başarı kazandığını da belirtmem lazım. gerçekten de çok anlamlı bir iş yaptılar.”

    --- spoiler ---

  • ibrahim tatlıses'in öğrettikleri

    almanya'dan türkiye'ye dönmüşüm yaklaşık 1 senedir görmediğim ailemin yanına memlekete uçmak için havaalanında bekliyorum. ve bir thy görevlisi yaklaşarak bu uçakta fazla bilet sattık eğer bir sonrakini beklerseniz size yurtiçi 2 bilet verelim ve bir sonraki sefere kadar cip'de ağırlayalım diyor ben de hemen kabul ediyorum.

    atatürk havalimanı cip'de oturuyorum u şeklinde koltuklar karşıda tv açık. cip'de çok fazla kişi yok. ben bir u koltuk takımına otururken, yandaki koltuğa bir baktım ibrahim tatlıses oturdu. neyse ben pek sallamıyorum ama göz ucundan da bakıyorum. ibo arada kendi kendine konuşuyor. bodruma gidecek ama uçağı rötar yemiş.öğrenince lanet okuyor. neyse tv'lerde fox açık. tropikal bir ülkede sel felaketi haberi ve haberde bir adam baya badireler atlatıp burnu bile kanamadan kurtuluyor. dayanamayan ibrahim tatlıses bana döndü ve "vay arkadaş öldürmeyen allah öldürmüyor" dedi.

    çok değil 1 ay sonra suikaste uğradı kafasına kurşun yedi . o zaman öğrendim ki : "vay arkadaş öldürmeyen allah öldürmüyor"

  • türbanlılara yapılan büyük saygısızlık

    ak partililer mağdur olmuştur.

  • deniz seki'yi fetö hapse attı

    doğru olabilir. zira fetö'nün türkiye'de yapılanmasının en önemli engellerinden biriydi deniz seki.

  • game of thrones

    babam 64 yaşında, çiftçilik yapar, bilgisayar kullanmayı bilmez. televizyonda sadece haber ve belgesel kanalları seyreder. bir gün cnbce'de game of thrones'a denk gelmiş. o günden beri hiçbir bölümünü kaçırmaz olmuş. red wedding'i seyrederken yanındaydım bölüm bitti babam dolu gözlerle bana baktı "öldü mü hepsi" diye sordu. bişey diyemedim. ilk defa öyle gördüm babamı.

    hayatta merakla takip ettiği tek şeyin araziye bugün kaç kilo yağmur yağdığı olan babamı bu dizi hayata biraz daha bağladı diye düşünüyorum. artık köye giderken babamla ağaç dikim planlarından,sulama sistemlerini konuşmak ya da tayyipgillere sövmek yerine game of thrones teorilerini konuşuyoruz .

    yazarından yapımcılarına kadar ellerine sağlık var olsunlar. tüm babaların babalar günü de kutlu olsun.

  • öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

    dünyanın nersinde antik şehir,kalıntı,anıt ve müze gibi yerler varsa haritandan gösteren harika bir site var. vici.org

    hiç bilmediğiniz bir yere gittiniz ve sıkılıyorsunuz. hemen bu siteden bakıp etraftaki yerleri keşfedebilirsiniz.

    içerik bilgilerini vikipedia gibi kullanıcılar düzenliyor. haritayı açıp şöyle dünyayı incelediğinizde anadolunun kültürel zenginliği bir kez daha anlaşılıyor.

    uzun zamandır rastladığım en faydalı internet sitesi. sayesinde son iki haftasonumu daha önce bilmediğim kalıntılara giderek geçirdim.