live by the creed4
profili

  • 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı

    bence bu yenilmezlik serisi bizim takımın konsantrasyonunu bozuyor artık. kötü gidilen bir senede, kadıköy rekoru korunursa her şey hasır altı ediliyor gibi gelmeye başladı. eğer fenerbahçe'nin elinden bu kadıköy rekoru da giderse, köklü değişiklikler yapmak için hiçbir bahane kalmayacak sanki. önemli olan derbi kazanmak değil, senenin sonunda kupayı almak, bakın bizim 2004-2005 sezonuna, kadıköy'deki 3-4'lük beşiktaş maçı, 5-1'lik galatasaray kupa finali rezaleti gibi derbiler yaşadık, ama sonunda şampiyon olduk ve şampiyonlar ligi parasıyla appiah'ı aldık. derbiden derbiye yaşanmayacağını, biri bizim kulübe anlatsın artık.

  • twitterda ekrem imamoğlu hakkında girilen flood

    okumak istemeyenler için özet geçeyim:

    rothschild
    otpor
    soros
    yeni dünya düzeni

    bunlar bir araya gelip chp'yle anlaşmışlar ve chp önderliğinde antik yunan'daki şehir devletlerine dönüyormuşuz, belediyeler kendine anayasa yapacak, türkiye bölünecekmiş.

    (bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya)

    bence kesin doğrudur.

  • şenol güneş

    bu adam futbolu çok iyi biliyor. adam milli takımı üçüncü yaptı, güney kore'de teknik direktör oldu, omuzlara çıkarıldı, efsane oldu ve hala seviliyor. trabzonspor'a geldi, 2010 - 2011 sezonunda şampiyonluğu kaçırdı ya da hakkı yendi. bursaspor'u ertuğrul sağlam döneminden bile iyi bir futbol ile potaya soktu, türkiye kupası finaline taşıdı. şimdi de beşiktaş'ı şampiyon yapmak üzere.

    adam santrafor üzerine sistem kurmayı iyi biliyor, neredeyse tüm takımlarında gol kralı çıkarttı:

    (bkz: fatih tekke)
    (bkz: burak yılmaz)
    (bkz: fernandao)
    (bkz: mario gomez)

    ayrıca adam bireysel olarak parlattığı pek çok futbolcunun büyük takımlara transfer olmasını sağladı:

    (bkz: umut bulut)
    (bkz: volkan şen)
    (bkz: şener özbayraklı)

    ben fenerbahçe'liyim, ama kendisini saygıyla selamlıyorum. çok da efendi bir adam, yeri geldi mi de taşı gediğine oturtuyor.

  • 27 nisan 2016 boğaziçi üniversitesi rezaleti

    ikilemde kaldığım olaydır.

    bir yanım, ne olursa olsun insanların hakkını araması doğrudur, diyor, diğer yanım derdini sikeyim butonu 'na basmak istiyor.