altinci nesil caylak8
profili

  • dövize dayalı değişken faizli tl mevduatı

    yemin ediyorum şaka gibi ülke.

    geçmediğin yolun/köprünün, gitmediğin hastanenin, uçmadığın havaalanının bedelini öderken şimdi de sahip olmadığın paranın faizini ödüyorsun vatandaş olarak.

    param yok, dövizim yok, altınım yok. parası olanın açtığı vadeli hesabın, döviz karşısındaki kaybını neden benim ödediğim vergiden karşılıyorsun arkadaş?

  • eyt'lilerin kırk yaşında emekli olmak istemesi

    eyt'yi anlamak için analoji yapmak lazım, başka türlü kafa basmıyor herhalde:

    diyelim ki, 10 yıl vadeli bir ev aldın ve 8 yıl ödedin. sonra banka dedi ki "taksitleri 1.5 katına çıkarıyoruz, ödeme süresine 10 yıl daha ekliyoruz. beğenmiyorsan evi geri ver, para mara da iade etmem. sen 8 yıl ödeme yaptığın için eklediğimiz 10 yılı 9 yıla indiriyoruz, hadi yine iyisin köftehor".

    eyt'lilerin düştüğü durum tam da budur. işe başladıklarındaki koşullarla devam edemiyorlar.

  • robot süpürge

    (bkz: eve girdiğimde ters dönmüş fırçasını sıvazlıyordu)

    şaka bir yana, eskiden her hafta sonu ev süpürme işim vardı; ben süpürürdüm, eşim silerdi. yaklaşık bir senedir elektrikli süpürgeyi kullanma sayım 3-4 defadır, o da bir şey dökülmüştür filan.

    sırf rahat dolaşsın -ters dönmesin :)- diye, bazaların/dolapların ayaklarını yükselttim.

  • 28 ekim 2018 phillip cocu'nun görevden alınması

    yaw 1 hafta daha bekleyemediniz mi?

  • mehmet ekici

    bence dursun 5 milyon'a alsın, 1 - 1.5'a fenere kiralasın. bu durumda trafabzon mutlu para alıyor, beşiktaş mutlu para alıyor, fener mutlu oyuncuyu alıyor, dursun mutlu komisyonunu alıyor.

    hadi dursun, sana güveniyorum.

  • köprülerin trafiğinin azalması

    üçüncü köprüyü övme yarışına girenler sadece üçüncü köprüyü kullansa bence diğer köprülerdeki trafik epey rahatlar gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var.

  • rte'nin aidat ödemeyen ülkeleri fırçalaması

    konu para olunca gözü dönüyor nedense.

  • ağabeyimle gurur duyuyorum

    unutmaması gereken şey, ağabeyinin de bir katil olduğudur.

    medeniyet bu değil lan. evet özgecan'a ben de üzüldüm, ancak katiline gerekli cezayı "devlet"in kamu adına vermesi gerekir. diğer türlüsünde hayvandan bir farkımız kalmaz, herkes kendi adaletini kendince sağlamaya çalışırsa ortada kaostan başka bir şey kalmaz.