tayyar beyin dunyaya aliskanligi4
profili

  • uğurcan çakır

    4 mayıs 2024 samsunspor trabzonspor maçı sonunda galibiyeti kutlayan samsunspor teknik direktörü markus gisdol'a koşarak sataşmış, akıllı ol tarzında bir şeyler demiş ve ardından kameraların önünde sanki dudakları okunmayacakmış gibi sinirle küfür etmiş bir terbiyesizdir. bu adamın değil milli takım herhangi bir spor kulübünde dahi oynatılmaması gerekir. hayır ne samsunluyum ne trabzonluyum, fenerbahçeli bile değilim, hatta ligi bile takip etmiyorum çok fazla, açayım bakayım kuzey derbisi dedikleri maçı izleyeyim dedim, bu adamın şu umarsız hareketine inanılmaz sinirlendim. ulan rakip takımı tebrik edeceğine mutluluğa alerjin varmış gibi sen nasıl rakip takımın teknik direktörüne saldırırsın keko maganda.

  • arda güler

    daha önce oynadığı maçlarda da yazıldığı için bugün oynanan cadiz maçında da dikkatimi çekmeye başladı, çok fazla elini kolunu oynatıyor bu çocuk. modric'e pas gösteriyor, pas istiyor, pas atma diyor, şuraya koşuyorum diyor, pas atılmayınca el kol yapıyor, off puff hareketi gibi sallıyor. bundan vazgeçmesi gerektiğini düşünüyorum. öyle havaya girip çok bilmiş gibi yaparsan halısahaya bile çağırmazlar bir daha öyle adamı.

  • 12 mart 2024 arsenal porto maçı

    oyuncu değişikliklerini george costanza'nın yaptığı maç.

    görsel

  • tolga zengin

    bugün milletvekillerinin cibiliyetine değine değine vodafone arena'ya giriş yapmış kalecidir. ulan tolga sen akp milletvekillerine söve söve stada girdin ya, benden sana helalinden iki hatalı gol avans.