iyi biri5
profili

  • altcoin tavsiyeleri

    kendi yöntemimi söyleyim. binance'de bulunan bütün coinleri aldım. 350 tane. 20 katına çıkanları satıyorum. çıkmayanları bekletiyorum. bu arada başka işim yok 4 yıldır. 40 yaşındayım ve geçimimi sadece finansal piyasalardan kazanıyorum. yani acemi sayılmam. yatırım tavsiyesi değildir.
    not: bir coini satmam için iki sebep var:
    aldıgım fiyatın 20 katına çıkması.
    delist edileceği açıklanması.

    mesajlar editi: yukselenin yarısını satıp yukselmeyene eklemek bana göre mantıklı değil. 1 liralık 350 coin alırsanız bu coinlerin her birinden en fazla 1 lira zarar edebilirsiniz. ama edebileceginiz kârın sınırı yok. şöyle düsünelim: 350 coinin 20 tanesi 20 katına cikti (ki çıktı) geri kalan 330 tanesi sıfıra düstü. kaç liranız var? 400 lira. tebrikler. artık ben coinden zarar edebilir miyim? hayır. bravo. bir de bu işin psikolojisi var. adam diyorki x coini gördün mü ucmuş gitmiş keske para yatırsaydım. ama sen zaten x coine para yatırmıssın y coine de z coine de.

  • numaramı niye sildin diyen kişiye söylenecek yalan

    numara niye sileyim. o zaman arayan kisinin konusmak istemedigin kisi oldugunu nereden bilecegim.

  • cici

    başarısız film.
    --- spoiler ---

    5-15 yasına kadar köyde yaşayan çocuklar ankaraya taşınınca fular takmaya başlamışlar. pencereyi açarak bir insanı öldürmüş mü oluyorsun. çocukların ayılıp bayılmaları, yaşadıkları travmanın sebebi ne? kadınla adamın arası niye bozuk? adamı neden yatağa almıyor vs vs. ailede trajik hiçbir yön yokken bu dram havası nedir.
    --- spoiler ---
    edit: izler izlemez uyumadan karaladığım sebeplerdi. film yukarıdaki sebeplerin ötesinde de kötü (bana göre). filmi sevenlere saygılarımı sunuyorum mesaj atmanıza gerek yok.

  • affetmeyi öğrenmek için 12 bin 800 lira ödemek

    500 lira olsa ünlü insanlar katılamazdı çünkü paraya kıyıp oraya sen de gidebilirdin. sonra da sözlük'te başlık açardın orda olanları anlatmak için. bu yüzden pahalı.

  • 8 mart 2016 kadın yazar alımı

    hababam sınıfında da böyleydi. okuldan kaçmasınlar diye kız öğrenci getirtmişti pinti müdür.