otrasavibi1
profili

  • 2016 turizm krizi

    esnaf esnaf diye ağlıyorlar ben gülüyorum.

    yaklaşık 5 yıl marmaris merkez'de, tam çarşı'nın içinde yaşadım. 1-2 turisti ben kapacam diye iki kuyumcu dükkanı komple birbirine girdi turistin çocuğunun olduğu yerde sandalyeler odunlar havada uçuştu, ağlayarak zor kaçtı kadınlar. komple diyorum, böyle çarşı merkez'de 6-7 kişinin birbirine girdiğini düşün. anadolu'da sınır kavgası yüzünden birbirine giren aile görüntüsünden farksızdı o derece. tanık olduğum her türlü tacizi, yapılan genel hayvanlıkları anlatmıyorum bile. bunlara mı üzülecem?

    erkeklere soruyorum: siz hiç 130 euro'ya saç tıraşı oldunuz mu? ingiliz turist oldu. (160'dan 130' inmiş sağolsun) adam gitti information'a falan şikayet etti 'yapabileceğimiz bir şey yok' cevabını aldı kaldırıma çöktü resmen adam. (o kadar para için abartma demeyin, yurt dışında plansız fazladan para girmesinin ne olduğunu iyi bilirim) o zaman yapabileceği bir şey olamayan yetkili merciler şimdi "ne yapabiliriz"i tartışıyor. lan bodrum belediye başkanı bile isyan etti yalvardı bu kadar da olmaz yapmayın etmeyin diye. bu gaspçılara mı üzülecem?

    barlardan, adına club denilen yerlerden bahsetmek bile istemiyorum. istanbul'da bile az bulunur o kadar hayvanın çalıştığı yer. tartıştıkları garson çocuğu inşaatta ellerinden asıp işkence ederek öldürdü lan mekancılar daha nasıl anlatayım! bu hayvanlara mı üzülecem?

    daha söylenecek çok şey var uzatmayayım. neredeyse tüm ülke halkının ortak nefretini kazanan başka sektör var mı bilmiyorum. bu güne kadar bu nefret sikinizde değildi de yumurta göte dayanınca mı önlem almak icap etti?

    sırf bunların inim inlemesini, çatır çatır batışlarını görmek için payıma düşeni ödemeye razıyım ben, her koşulda giriyor nasıl olsa bari zevk versin.