nedjohnlansen4
profili

  • galatasaray'ın son 73 faulde bir sarı kart görmesi

    doğruluğuna pek ulaşamadığım istatistiklerdir. şöyle ki:

    beşiktaş - galatasaray maçında 15 faul 0 kart
    galatasaray - rize maçında 18 faul 1 kart
    kasımpaşa - galatasaray maçında 9 faul 1 kart
    galatasaray - hatayspor maçında 17 faul 2 kart
    alanya - galatasaray maçında 14 faul 0 kart

    ne etti? 73 faul etti. yani son 5 maç dikkate alınmış. kartların toplamı 4 ediyor bu arada. hadi 2 tanesine başlıkta zamana oynama falan denmiş. diğer 1 tanesinin bahanesi neymiş bilmiyorum. peki niye 73'te kesilmiş? bir önceki maçta 14 faule 2 kart var ve sanırım çok gözükür diye eklenmemiş. ha bu arada toplam faul ve kart sayıları bu sezon için 1 nisana kadar şöyle:

    galatasaray 415 faul 57 kart
    fenerbahçe 418 faul 77 kart
    beşiktaş 409 faul 72 kart

    ne etti? galatasaray 7.28 faule 1 kart, fenerbahçe 5.42 faule 1 kart. beşiktaş'ta ise durum 5.68 faule 1 kart şeklinde. evet hala arada dikkate biraz değer bir fark var ama 73 faule 1 kart gibi absürt bir şey de yok ortada.

  • 29 nisan 2022 hülya avşar'ın müziğe geri dönmesi

    gördüğüm en kötü geri dönüş oranına sahip doğa olayı. takipçi sayısı 4 milyon, videonun izlenmesi 6 bin, beğeni sayısı 78. düz 78. böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor yahu? ben şarkı yapsam ve bunu paylaşsam eminim 78'den daha fazla beğeni alır. anlamadım bu işi.

  • ses etme

    "acunun kankası, 7 yaşından beri namaz kılan adam eşcinsel haklarına mı değiniyor şimdi? şu adam tartışırken beni komşuya karşı savunsa kendimden utanırım." diye eleştirilen şarkı ve klip. ulan... sen ne zaman gökhan'ın kötü bir insan olduğunu gördün? kafanızdaki şu "namaz kılıyorsa kötü insandır" imajı nereden geliyor? adam dinini de yaşıyor, böyle klipler de çekiyor, şarkısında küfür de ediyor. size ne? insanları diniyle yargılarsan o da seni dininle yargılar. zaten kıyamet bundan kopmuyor mu?

  • macbook pro

    (bkz: allah akıl fikir versin)