yurekinmez12
profili

  • chp liderinin sözde adalet yürüyüşü yorumlanıyor

    benden tahsil ettikleri her bir kuruş boğazlarına takılsın.

    tarafsız trt'de görülen bir ifade.

  • celal şengör ve ilber ortaylı teketek programları

    ilber hoca'nın sohbet tarzına bir kez daha hayran bırakan program. son programda altaylı; programı "şeker bayramı mı demek doğrusu yoksa ramazan bayramı mı demeli" gibisi bir soru ile açtı; ilber bey, bu konu hakkında en son fruktoz şurubunun zararlarını anlatıyordu.. ama işte hayranlık konusu şu ki konuyu buralara kadar getirirken asıl meseleyi unutmayıp tekrar konuyu oraya bağlayabildi. genelde de bir soru üzerine konuyu alıp böyle akla sığmaz geniş bir perspektif ile ele alıyor ve beklediğinden 100 kat fazla bilgi paylaşıyor. derya herif.

  • burak yılmaz

    şu herifin adının beşiktaş ile anılması öyle rahatsız ediyor ki beni anlatamam. transfer sezonu bir an önce kapansın istiyorum, kimseyi alamazsak da farketmez.

  • anderson talisca

    ceza verilemeyecek oyuncudur. toplu olarak adam dövmenin cezası 3 maçken talisca'nın muhtemelen alacaklı çıkması gerek.

  • idam cezası gelirse suçlu nasıl öldürülmeli anketi

    diğer işaretlediğim anket. gıdıklayarak öldürme seçeneği konmamış.

    ne idamı nan! az çağdaş olun. kazara idam ettiğiniz birisine yaşamını geri verebilir misiniz?

    hiç bir telafisi olmayan böylesi ilkel bir cezayı aklı başında hiç bir vatandaş ciddiye almaz.

  • kıl payı farkla çıkacak evetin meşruiyeti

    kıl payı farkla çıkacak hayır kadar meşru değildir. hayırın kıl payı çıkması memleketin yarısının bunu onaylamadığı anlamına gelir. o zaman daha çok insanın evet diyeceği çok daha yüksek meşruiyeti olabilecek yeni bir anayasa hazırlayabilirsin. yeniden halka sunarsın kabul görür. ama kıl payı evet çıkarsa bunu önümüze koyan böyle bir seçeneği değerlendirmeyecek.alacak eline baltaya dalacak ormana.

    anayasa abi bu, gerçekten çok önemli bir metin. hiç bir yasanın ona aykırı olamayacağı en temel hukuk kuralları. ülkeyi ülkenin yarısının karşı çıktığı bir anayasa ve yönetim şekli ile yönetmeye yeltenmek cidden büyük bir çılgınlık. demokrasi asla bu değil.

  • cinsel organını açan sapığı kadınların linç etmesi

    neden gerçekleştiği görüntüden anlaşılamayan linç. cinsel organ gören varsa haber versin. tek tespitim arkadaki sırt çantalı kızın hayatı boyunca biriktirdiği hırslarının müthiş bir şekilde dışarı vurulduğu. tüm acılarını vurmuş.

    ama tabii var herhalde bir şey. yoksa böyle bir şey yapmazlardı herhalde.

    edit : şu görüntülere bakarsak taciz olduğuna ve kadınların boşuna tepki göstermediğine ikna olmamız gayet mümkün.

  • beşiktaş

    diğer takım taraftarlarınca neden fb'yi gs'yi başakşehir'i de yenemedi diye yerilmeye çalışılan klüp. arkadaş o maçları da kazansak (kafamda yanlış hesaplamıyorsam) şu an lig beşiktaş: 50 başak: 41 gs: 38 fb: 34 şekline gelirdi. lan hiç mi heyecanımız olmasın? porno gibi sonu bilinen lig mi istiyorsunuz anlamadık ki? bi futbol heyecanı kaldı zaten şu acayip ülkede.

  • türkçedeki en çirkin kelime

    (bkz: lohusa)

    yeni annelere bir sözüm yok. hepsini tebrik ediyorum da bu kelimenin okunuşunda bi tiksinçlik var, rahatsız ediyor.

  • kazayla tıklanmak üstüne kurgulu reklam sektörü

    ekşi sözlük'ün de iş aldığı tuhaf bir sektör. sayfanın aniden kayması şeklinde taktikler geliştirmişler; bir linke tıklayacam derken reklama tıklaman sağlanıyor. geneli tırt şeylerin reklamı aslında, gerçekten çok anlamsız şeyler var.

  • kayyum'un zaman gazetesi arşivini silmesi

    (bkz: 1984)

    okuyan hatırlar.

    aynısı.

  • 23 aralık 2015 sabiha gökçen'deki patlamalar

    iyice arkadaşlarını aslan yerken mal mal bakan zebralar'a dönüşmemize neden olan patlamalar.

    istanbul'da, uluslararası büyük bir havaalanında patlamalar olmuş; bir çok insan bunu duymuş. bir kaç ufak tefek haber yapılmış, bunlar hemen silinivermiş.

    patlama nedeni kaza olsa söylenirdi herhalde.

    patlama nedeni hükümetin sırtından siyasi rant elde ettiği pkk dhkpc gibi bir örgütün saldırısı olsa bu sefer memnuniyet duyularak borazan gibi bağırılırdı.

    fakat susuluyor. hiç bir şey söylenmiyor.

    patlama haberinden kısa süre sonra sabah 06.25 ankara uçağına binmek üzere sabiha gökçen'e geçmek üzere 05.00 gibi yola koyuldum. cep telefonundan ekşiye göz attım ve tesadüf eseri olaya vakıf oldum; yol boyu bir çok polis aracı görünce "boku yedik" dedim; havalanı da kapanmııştır, nasıl yetşicez şimdi ankara'ya? bari birisine bir şey olmamış olsa..

    taksiciye hiç bir şey söylemedim, havaalanına geldik, açıktı havaalanı. içeri girdik, tek fark güvenlik önlemlerinin oldukça artırılmış olduğuydu.

    sonra herhalde bir kaza oldu, belli olunca açıklanır diye bekledim. havaalanında, boarding kuyruğunda beklerken genç bir çocuk "havan atmışlar abi" dedi. hadi len dedim, ne havanı?

    öyle ya, bir saldırı olsa havaalanı kapatılırdı; öyle değil mi? söylediği şey ütopik geldi bu yüzden. ancak şi kadar zaman susulunca, ingiliz elçi twit atınca kafam karıştı benim de.

    arkadaş kaza olduysa kaza deyin, hasarı, görüntüleri paylaşın; kamuoyuna bir ferahlık verin.

    kaza değilse siz hangi hakla o havaalanını kapatmadınız? bu ne aymazlıktır?!?

    ve konu ufaktan gündemden düşüyor. tıpkı metro patlaması gibi. herkesin başka sıkıntıları , sorunları var; başımızı yere eğiyoruz. kimimiz susadığını, ama gölde timsahlar olduğunu düşünmeye başlıyor kimimiz ise otların seyreldiğini ve artık massai mara'dan göç etme zamanı geldiğini hesaplıyor. hemen herkes çaresizlik içinde büyük resmi görebilecek başını yukarıya kaldırma takatini boynunda bulamıyor. zaten o arada başka korkunç bir şey oluyor; konu gündemden düşüyor.

    hepimiz zebra kariyerimizde büyük bir istidatla yükseliyoruz.

    aslanların bizi yiyeceği güne kadar.

    yetişkin bir zebra bir aslan sürüsünü 1 hafta boyunca doyurabilir.

    iyice bi etlenelim ve yağlanalım da kariyerimizin finali de dillere destan olsun.