yozcan3
profili

  • istanbul'da taliban bayrağı açılması

    türkiye'yi mülteci cenneti yapan akp hükümeti döneminde gerçekleşmiştir.

    kayıtsız, sorgusuz, sualsiz alınan milyonlarca at hırsızı mültecinin olduğu bir yerde bayrak da açarlar kafa da keserler!

    edit: kontrolsüz mülteciler konusundaki entry'im çok fazla beğeni almış. görünürlüğü fazla olduğu için şuraya bir rica bırakıyorum

    gökalp nefes almak, yürümek gibi motor yetenekleri öldüren sma hastalığı ile savaşıyor. kalıcı tedavisi ise 2 yaşına kadar amerika’da gen tedavisi gerçekleştirilmesi gerekiyor. ancak tedavinin bedeli 2,4 milyon dolar. gökalp’in sadece 41 günü kaldı. bugüne kadar toplanan para 1 milyon dolar. zaman kısıtlı, ihtiyaç büyük...

    https://www.instagram.com/gokalp_sma/
    https://taplink.cc/gokalp_sma
    https://www.gofundme.com/f/gokalp039a-adim-olun

  • o ses türkiye

    yılbaşı özel programında turabi'nin olmasını protesto eden hakan-gökhan özoğuz ilk defa bir yarışmacının performansında koltuklarında değillerdi. acun durumu çaktırmamaya çalıştı ama türk televizyon tarihinin en kötü karakterlerinden biri olan turabi'yi kötü örnek olduğu için protesto etti athena. protestoları gram şaşırtmadı, adam gibi adamlar.

  • pkk destekçilerine tek dalan adam

    istanbulun ortasında yaptıkları eyleme bak. kürdistan ne amk! siktiğimin dağ ayıları, medeniyetsiz orospular. sizden ala katil yok utanmadan ağlıyorsunuz. kazdığınız hendekler, yerleştirdiğiniz eypler yüzünden akan her damla kan burnunuzdan fitil fitil gelecek. 90'larda yapsalar köprüye cesetleri asılırdı geldiğimiz noktaya bak, terör savunucuların karşısına çıkan kötü gösteriliyor.

    bu orospuları başımıza çıkaran akp'nin yatacak yeri yok. polis bile gelip almıyor bu orospuları köprünün üstünden.

    edit: imla.