toujours pure1
profili

  • steam

    indirim zamanları epey coşan platform.

    black friday'de ne alacağını bilmeyen yada karar veremeyen arkadaşlar için kendi listemde olup çok sevdiğim ve aynı zamanda indirimde olan oyunları birazcık açıklamalarıyla birlikte yazmaya çalıştım. aşağıdaki oyunların hepsi severek oynadığım ve sizin de seveceğinizi düşündüğüm oyunlar. buyurun liste sizindir.

    peşin not: listemde olup severek oynadığım ama indirimde olmayan bir ton oyun var yine. ama bu entry'de sadece indirimdeki oyunları yazdığım için onları es geçtim, belirteyim dedim.

    (bkz: valve complete pack) --- %75 - 34.75 tl

    bence alınması elzem olan pack. bazı bazı steam başlığında aşağıdaki oyunların tek tek indirime girdiği zamanlar suserlerin haber verdiğini görüyorum. halbuki bu pack alınsa bir sürü multi oyuna sahip olmuş oluyorsunuz.

    ayrıca içindeki (bkz: portal)'ları da bilmeyenlere anlatayım:
    co-op u da olan bir tür bulmaca oyunu. ama hikayesi olan ve harikulade müziklere sahip bir bulmaca oyunu. seveceksiniz, garantisi benim `:(;`

    pack'in içeriğindeki oyunları aşağıya yazdım. pack'in fiyatınının uygunluğunu göresiniz diye bazı popüler oyunların şuanki fiyatlarını da yanlarına ekledim. ek olarak, valve pack %75'ten fazla indirime girmedi. bu fırsat kaçmaz yani, affetmeyin alın!

    (bkz: counter-strike) - 9 tl
    (bkz: counter-strike condition zero)
    (bkz: counter-strike source)
    (bkz: counter-strike global offensive) - 12 tl
    (bkz: day of defeat)
    (bkz: day of defeat source)
    (bkz: deathmatch classic)
    (bkz: half life) - 4.5 tl
    (bkz: half life 2)
    (bkz: half life 2 deathmatch)
    (bkz: half life 2 episode one)
    (bkz: half life 2 episode two)
    (bkz: half life 2 lost coast)
    (bkz: half life deathmatch source)
    (bkz: half life blue shift)
    (bkz: half life opposing force)
    (bkz: half life source)
    (bkz: left 4 dead)
    (bkz: left 4 dead 2) - 6.20 tl
    (bkz: portal) - 3.60 tl
    (bkz: portal 2) 6.20 tl
    (bkz: ricochet)
    (bkz: team fortress 2)
    (bkz: team fortress classic)

    (bkz: age of empires ii hd) --- %80 - 6.20 tl
    hazır şöylede bir olayı çıkmışken alın be abi (bkz: #56467310) forgetten ve africian dlcleri ni de es geçmeyin derim*

    (bkz: 12 labours of hercules) --- steam adresi
    (bkz: 12 labours of hercules ii) --- steam adresi
    (bkz: 12 labours of hercules iii) --- steam adresi

    (bkz: bastion) --- %75 - 6 tl
    harika müzikleri olan bir platform oyunu. oynaması epey eğlenceli. oyun oynarken müzikleri de benim için önemli diyenlere gelsin!

    (bkz: banished) --- %757 - 7.75 tl
    ortaçağ simcity'si diyelim biz ona. alın ve keyfini çıkarın, fiyatı uygun baya.

    (bkz: bioshock) --- %85 13.35 tl
    bütün seriyi alabileceğiniz en uygun fiyatta bize sunmuş steam. pişman olmayacaığınız bir oyun bioshock.

    (bkz: borderlands) --- %75 7.75
    hikayesi olan mütiş bir co-op. daha ucuza girdiği oldu mu hiç hatırlamıyorum ama bu fiyat da gayet uygundur.

    (bkz: brothers a tale of two sons) - %85 - 3.60 tl
    hikayesi olan güzel bir oyun. kurgulu oyun sevenlerin bu fiyata kaçırmaması gerekir

    (bkz: castle crashers) --- %75 - 6 tl
    co-op arayanlara güzel bir alternatif.

    (bkz: chivalry medieval warfare) --- %80 7.80 tl
    ortaçağ counter strike'ı. bunun yarı fiyatına indiği zamanlar da oluyordu ama bu fiyat da gayet uygun yani. 4 pack alınıp arkadaşlara hediye edilebilir ve beraberce oynanabilir. benim pek sevdiğim bir oyundur.

    (bkz: commandos) collection --- %85 - 3.15 tl
    commandos oyunlarını zaten bilmeyen yoktur. emeğe saygı çerçevesinde alınabilir, hatta bu fiyata 2-3 tane alınıp arkadaşlara gönderilebilir, zira co-op'u var biliyorsunuz. nostalji yapmak istediğinizde bir tık ötenizde olur `:(;`

    (bkz: dead ısland) collection --- %80 - 9.80 tl
    (bkz: #22176758) şu entry içeriğini kısaca açıklamış zaten. zonbi öldürmece, bol kan ve co-op. bunlardan birtanesi ilginizi çekiyorsa bu collection kaçmaz.

    (bkz: deponia) --- %95 - 1.55 tl
    (bkz: deponia the complete journey) --- %85 - 8.85 tl
    (bkz: chaos on deponia) --- %85 - 4.65 tl
    (bkz: goodbye deponia) --- %85 - 4.65 tl
    (bkz: point and click adventure oyunları) şu başlıkta tarzını güzel anlatmışlar. hikayesi olan komik bir seri. ilk oyun epey ucuz, onu deneyip diğer oyunlara yelken açarsınız. bence deneyin *

    (bkz: dont starve) --- %75 - 6 tl
    tim burton çizimiyle steam'a aktarılmış ıssız adada hayatta kalma oyunu diyim siz anlayın, benim favorilerimden. (bkz: reign of giants) eklentisini de kesin alın derim, çünkü bir süre sonra asıl oyun epey kolaylaşıyor ve 2-3 kat daha zor olan eklentiye ihtiyaç duyuyorsunuz. hatta (bkz: dont starve together)'ı da alın ve eşinizle dostunuzla oynayın!

    (bkz: dungeon defenders) --- %80 - 4.80 tl
    kingdon rush'ın daha ayrıntılı, görüntüleri daha güzeli ve co-op oynananını düşünün. bu fiyata çok ucuz gerçekten. iphone'dan bilenler steam sayfasına gidip oyunu aldı bile yani öyle diyim!

    (bkz: dungeon siege) collection --- %75 - 7.75 tl
    (bkz: baldur's gate) benzeri ve klasik rpg dediğimiz türden. illa collectionu almak zorunda değilsiniz, serinin ilk oyunu 3.25 tl onu alıp diğerlerini sonraya bırakabilirsiniz. rpg severler hepsini alsın ama, seri bence güzel ve ucuz.

    (bkz: the elder scrolls v skyrim) --- %75 - 7.75 tl
    bunu anlatmaya gerek var mı? allah çarpar be adamı! ama yeni alacaklara tavsiyem legendary edition'u almaları onun fiyatı 14.25 tl skyrim'e ek olarak 3 dlc'yi içeriyor. hadi iyi skyrimler size!

    (bkz: forced) --- %85 - 3.60 tl
    oyunun şöyle bir hikayesi var, sabredip baştan sona bi bakın (bkz: #37860206)
    çok zevkli bir co-op moduna sahip oyun. multi oyun arayanlar kesinlikle alsın, sonra bana teşekkür edecekler zaten. single oynayacağım ben diyorsanız 5.85 tl olan deluxe edition'u öneriyorum. ayrıca (bkz: 9.75) tl'ye 4 pack'i de var. alıp arkadaşlarınıza hediye edin, sonra hep beraber oynayın!

    (bkz: the guild) collection --- %90 - 3.90 tl
    banished'in bir başka türü, birnevi ortaçağ simcity'si işte. banished'den en büyük farkı kasabanızı bir aile üzerinden geliştiriyorsunuz. aslında bu seri epey eski, ve oynamanız için the guild ıı renaissance'i olanını tavsiye ederim. collectiondaki steam puanı en yüksek olan ve en son çıkan oyunu o zaten. bu fiyata bu türü sevenler için ideal.

    (bkz: hammerwatch) - %70 - 5.40 tl
    hack and slash tarzı eğlenceli bir co-op oyunu, 4 pack'i de var. multi oyun arayanlara bir alternatif olur. ama bu fiyattan daha çok indirime girdiği de olmuştu. hiç olmadı istek listesine atın. daha da ucuzladığında alırsınız. co-op oyunları arasında sivrilenlerden zira *

    (bkz: hotline miami) - %75 - 4.50 tl
    mükemmel bir (bkz: indie game). daha ucuz olduğu zamanlar da olmuştu ama bu fiyat da makul bence. ölümüne hack and slash! ama envaiçeşit silahla *

    (bkz: how to survive) --- %85 - 3.60 tl
    süpper bir zonbi avlama oyunu. ben co-op'u var diye aldım ama single player modunu bitirmeden co-op oynayamadım yani öyle diyeyim! normalde çok daha ucuzladığı da oluyordu, hatta tüm dlcleri ile biirlikte şuanki fiyatından daha ucuz oluyordu. ama bu sefer sadece kendi indirime girmiş ve bu fiyattan. ama bence bu fiyatta gayet makul almak için. beğenirseniz dlc lerini de alırsınız. dlc ler de single modun biraz daha zorlaştırılmış farklı modları var zaten. co-op oyun arayanlar için güzel bir alternatif.

    (bkz: insurgency) --- %66 - 8.16 tl
    kalofdati familyasından. ilk çıktığı zamanlar reklamını yapmak için epey bir sayıda bedava dağıttılar steam keylerini, bende o zaman bi yerden bulmuştum. güzel bir multiplayer oyunu, oynayanı da epey çok. 4 pack'i de var. harcıyacak paranız kaldıysa alın zararlı çıkmazsınız, ama paranız kaldıysa tabii *

    (bkz: king's bounty) collection --- %66 - 16.66 tl
    serinin her biri ayrı ayrı indirimde ama ben collection olarak verdin linki. ama fiyat pahalı biraz, ben yakın bira zamanda bu collectionu şuankinin yarı fiyatına aldım mesela. en kötü istek listesine atın derim. sıra tabanlı bir fantezi-strateji oyunu. sevenleri heroes of might and magic'e benzetmiş. bence tek eksiği co-op'u olmaması. şans verin derim, fena değil *

    (bkz: knights of pen and paper) --- %66 - 6.12 tl
    şahane kurgulu bir sıra tabanlı fantezi oyunu daha. alacaklara biraz daha pahalı olan deluxier edition'u tavsiye ediyorum. fazladan bölümler ve materyaller mevcut bu versiyonda. ama bundan daha ucuz olduğu da olmuştu bu oyunun. sıra tabanlı oyun sevenler fiyattan dolayı almasa bile keisnlikle istek listesine atsın. bu oyun gerçekten efsane. serinin ikinci oyunu da çıktı, iyi bir indirime girmesini bekliyorum mesela ben onun.

    lego harry potter --- %75 - 7.75 tl
    yıllardır 4 oyun'un steam'a gelmesini 4 gözle bekledim.

    1 - (bkz: medieval total var) (serinin ilk oyunu)
    2 - (bkz: lord of the rings) (namı diğer yüzük)
    3 - (bkz: championship manager 03 04)
    4 - (bkz: harry potter)

    bunlardan sadece medieval total var yakın bir zamanda steam'a eklendi. diğerleri için hala beklemedeyiz. harry potter fanları ise özlemlerini bu lego oyunuyla biraz olsun dindirebilirler. ben bu sale'de aldım, 1-4 arasındaki yılları işleyen bir oyun. serinin devam oyunu da aynı fiyatta, o da 4-7 yılları arasını işliyor. denenebilir.

    (bkz: max payne) bundle --- %80 - 4.80 tl
    emeğe saygı kuşağından, oynamasanız bile alın. 2000li yıllarından başında çocuk olup da bilgisyayarı olan her veledin elinden geçti bu oyun. serinin 1. ve 2. oyunu bu fiyata kaçmaz. nostalji yapmak istediğinizde şu müzik eşliğinde mouse'nin sağ tuşuyla slowmotion uçmak istediğiniz bir gün gelir elbet. adettendir serinin 3. oyununu da yazayım.
    (bkz: max payne 3) --- %75 - 7.75 tl
    ben 3 yıl önce ilk çıktığı zamanlar tamda şuan ki indirimli fiyattan almıştım. 35 gb indirene kadar canım çıkmıştı. değdi mi diye sorarsanız eööeeh derim. klasik max payne havasında değil hiç. ama max payne oynanış tarzıyla koca bir single mod kaçar mı? kaçmazzz!

    mark of the ninja --- %75 - 6 tl
    shank --- %75 - 4.50 tl
    shank 2 --- %75 - 4.50 tl
    stealth tabanlı ve hack and slash tarzı platform oyunları. hepsi aynı firmadan ve benzer tarzda oldukları için aynı başlık altında verdim. aralarında ilk oyun shank. bu tarz oyunlara shank ile şans vermeye başlayabilirsiniz. yalnız bu fiyatlardan daha ucuza oldukları zaman olmuştu, ben üçünü 10 tl ye almıştım mesela. ama bence bu fiyatlarda gayet makul. kesinlikle alın, pişman olmayacağınız oyunlardan *

    (bkz: medieval total var) --- %75 - 4.50 tl
    ilk göz ağrımız, ondan yeri ayrıdır. steam'a yeni gelmiş ve benimde yeni haberim oldu, daha dün aldım ve oynamaya başladım. özlemişiz..
    (bkz: medieval 2 total var) collection --- %75 - 9.75 tl
    bence serinin en iyi oyunu. kingdoms paketi de içinde bu fiyatın. bundlellarda 1 dolara satıldığı çok oluyordu ama yakın zamanda hiç bundle içinde görmedim. bende bu fiyata aldım, şimdilerde universal yada crusedor çok moda ama bence hala eline su döken çıkmadı. alın hemen bunu alın alın içeri *
    (bkz: rome total war) collection --- %75 - 5.25 tl
    total war serisini sevip nostalji arayanlar için güzel fırsat. iki rome total war oyunu bu fiyata kaçmaz. emeğe saygı kuşağında olduğu için bile alınır.

    (bkz: neo scavenger) --- %50 - 12 tl
    tek kişi tarafından geliştirilen muhteşem bir sıra tabanlı survival yani hayatta kalma oyunu. adından da anlayacağınız üzere yağmalayarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. az kişinin bildiği enfes oyunlardan. fiyatı biraz fazla gelebilir ama bundan daha fazla indirime girdiği olmadı, ben de bu fiyattan almıştım. ayrıca bir project zomboid fanı olarak pz'deki çoğu şeyin bu oyundan arak olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim. sıra tabanlı survival değişik bir tarz, denemek isteyenlere ben kefilim.

    (bkz: nidhogg) - %85 - 3.60 tl
    indirimsiz fiyattan aldığım nadir oyunlardan. co-op modu için bir arkadaşla alıp saatlerce oynadığımız bir oyun oldu. hala ara ara girip bi iki el atıyoruz. ek oalrak single modunu da bitirdim ben. kısa ama pek sıkmayan bir single modu da var. bu fiyat co-op oyun arayanlar için çok uygun.

    (bkz: payday the heist) --- %90 - 2.40 tl
    (bkz: payday 2) --- %75 - 7.75 tl
    bilmeyen yokturdur ama yine de bulunsun dedim. counter'ın soygunlu olanı. co-op modu için bu kadar seviliyor. zor soygunları skype eşllşiğinde arkadaşlarla konuşarak yapması epey eğlenceli. yakın arakdaş grubumun hepsini online yakaladığımda oynadığımız ilk oyun payday oluyor. co-op arayışında olanların kaçırmaması gereken bir oyun daha. fiyatı fazla bulanlar serinin ilk koyunu the heist'e yönelebilirler. ayrıca her iki oyunun da uygun fiyata 4 pack'i mevcut *

    (bkz: prison architect) --- %40 - 29.40 tl
    adından da anlaşılacağı üzere hapishane yaratma ve yönetme oyunu. oynanışını öğrenmesi biraz zaman alıyor. hatta ben youtube'dan yardım aldım ne yalan söyleyeyim. ama epey eğlenceli bir oyun, özellikle asıl ekşın hapishaneyi yarattıktan sonra başlıyor. ayrıca hapishanede geçen dizi ve filmlere de gönderme yapması beni epey güldürür. (sürekli kaçmaya çalışan sikkofield isimli bir mahkumum vardı mesela :)) ama bu fiyata epey pahalı. ben bunun 3te biri fiyatına almıştım zamanında. almasanız bile istek listesine atın derim, ama paranız bolsa hemen alın ve oynayın. iyi eğlenceler!

    (bkz: rocket league) --- %30 - 21.70 tl
    bunu da bilmeyen yokturdur, zira bu ara çok popüler. ama ben bilmeyenler için yine de yazayım, arabalarla maç yapma oyunu. biz ilk çıktığında 31 tlden almıştık arkadaşlarla ve hiç pişman olmadık, çünkü hala oynuyoruz! multi oyun arayışında olanlar kaçırmasın. çok çok çok zevkli!

    (bkz: rogue legacy) --- %85 - 3.60 tl
    tam 40 saat oynayarak bitirdiğim, müzikleri de haraika olan bir rogue-like platform oyunu. aslında daha kısa sürede de biterdi ama oyunu en güzel şekilde bitirmek için birkaç defa baştan başlamam gerekti. biraz mükemmeliyetçiyim de * bu fiyata kesinlikle kaçırmayın. kefil olduğum oyunlardan bir diğeri!

    (bkz: rollercoaster tycoon 2) --- %60 - 7.20 tl
    emeğe saygı kuşağından. serinin diğer oyunları da indirimde ama daha önce bu fiyattan daha ucuza indirime girmişti. fanları varsa istek listesine atıp daha ucuz olduğu zaman alabilirler.

    (bkz: to the moon) --- %80 3.60 tl
    bu fiyata hikayesi ve harika müzikleri olan başka oyun bulamazsınız.

    (bkz: trine) --- %85 - 3.60 tl
    to the moon'da başka oyun bulamazsınız aynı fiyata dedim ama yine müzikleri harika olan bir başka oyunu da sizlere armağan ediyorum. serinin diğer oyunlarını da bu oyunu oynadıktan sonra indirimi dahi beklemeden alabilirsiniz yani öyle güzel oyun.

    (bkz: tropico 4) --- %85 - 4.65 tl
    serinin en güzel oyunu bence, 5'ten kat be kat daha efektif. dlc sayısında da 5'i 2ye katlar zaten. serinin bütün oyunları indirimde, sevenlerine duyurulur. bilmeyenler için kısaca şöyle açıklayayım; simcity'nin tropik adalarda geçeni.

    (bkz: serious sam) complete pack --- %90 - 17.90 tl
    serinin bütün oyunları var bu pack'te. emeğe saygı kuşağı için biraz fazla pahalı tabi * ama seriyi sevenler ve nostalji arayanlar benim gibi gözünü kırpmadan alabilirler bu fiyata. zira bundan daha ucuza düşmüyor complete pack.

    steam profilim