akekirkyedi7
profili

  • caner taslaman'ın yazdığı yaratılış oratoryosu

    atatürk fotolu kriptolar da maşallah epey çoğaldı sözlükte. caner taslaman'ı aklı başında hiç kimse ciddiye almaz.

  • hatay usulü dönerin ankara'yı istila etmesi

    dandik ve az gramajlı etin üstüne patates ve sos basıp kaktırmak kolay olduğundandır. piyasadaki hatay dönercilerin %95i böyledir.

  • 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı

    daha trabzon'a evde tarihin en yanlı hakem performansına rağmen domalalı iki gün olmuş, burada bayern sikiyle gerdeğe giriyorlar teallam hahahahahahaha

    sizdeki bu yüzsüzlük, pişkinlik bambaşka bir şey.

  • israil'in türkiye'yi terk edin uyarısı

    israillilere laf edin eyvallah da, jenerasyonlardır bu memlekette yaşayan ve bize asla sırtını dönmeyen türk yahudilerini dahil edecek şekilde laf etmeyin, alnınızı karışlatmayın.

  • göztepe

    göttepe mi? kardeşim sen bunu nasıl düşündün? haa göztepedeki z nin yerine t koydun sonra hani o organ olan göt ortaya çıktı hassiktir kardeşim sen bayağı linguistik bir dehaymışsın da haberimiz yokmuş.

  • 18-19-25-26 haziranda davul çalınmasın kampanyası

    arkadaslar herkese iyi gunler. kampanyanin amacini hemen belirteyim. yukarida belirttigim tarihler universite sinavlarinin olacagi tarihlerdir ve ben dahil cogu aday o gece zar zor uyuyacak , akabinde ise davulcu tarafindan uyandirilip tahminen uykusuz kalacak , bu da sinavdaki performansini dusurecek , haliyle gelecegiyle oynayacaktir. su dort gunun sabahinda ramazan davulcularinin anlayisli olmasini bekliyorum. kimsenin hayallerimizin yikilmasina sebep olmaya hakki olmamali , tesekkurler.

  • oo debe'de hep chp övülmüş o halde ona oy vereyim

    başkalarının dedikleri/yaptıklarına göre oy verecek kadar omurgasızsan zaten sen adresini doğru belirlemişsin.

    debedit : ilk debe , tesekkurler.