natalie anne makker2
profili

  • kedilerin sürekli evden kaçmak istemesi

    sözlükteki aristokratların kedileri sayesinde benim evdekilerin kedi olmadığını öğrendiğim başlık.

    oğlan günde en az üç kez dış kapıya gelip miyavlar. salarım apartmana. önce 7 numaraya bir uğrar. bir tane kedisi var. kadın içeri alır, biraz oynarlar. apartmanın whatsapp grubundan yazar kadın. “nohut bizde merak etmeyin” diye. oradan 5 numara sevinçle “biraz da bize gelebilir mi” diye sorar, onun da iki kedisi var. kendi isterse gider. istemezse gelir kapıda miyavlar içeri girer. oya abla - kaç numara bilmiyorum - yatak bile yapmış nohuta, gider bazı geceler onda uyur. gruba fotoğrafını atar, “seninki uyudu” diyerek. bazen yöneticinin torunu gelir, kucaklar götürür. sıkılınca miyavlar nohut, salarlar. gruptan bir mesaj “nohut çıktı” mesaj atılana kadar nohut bey kapıda olur. grupta bir aidat kavgası, bir de nohutmuş gündem *

    sizinkiler nasıl evde duruyor gerçekten inanamadım. küçük olanı yeni sahiplendim. daha komşular tanımıyor. büyüsün biraz daha o da abisi gibi kapı kapı sürtecek kesin. yaz geldi mi de camdan çıkar bahçede takılır gelir nohut.

    evden kaçmak değildir bence çünkü geri geliyorlar. kedilerin dolaşmaktan zevk almaları, kedilerin sosyal canlılar olmaları ya da (bkz: kedilerin gariplikleri) denilebilir. evden kaçmak başka bir şey.

    en azından nohut için öyle

    görsel editi: nohut'u merak edenler olmuş. onu ve küçüğü de ekledim.

    edit 2: siz benim anlattıklarımdan heveslenip evde denemeyin lütfen. nohut aşırı sosyal bir kedi. veterinere aşı olmaya gittiğinde bile veterinere sarılıyor. bakkalın çırağını sevmeden bırakmaz. kendini sevdirmeden demiyorum bakın sevmeden bırakmaz *

    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    komşuculuk

  • tatlı küçük yalancılar

    son sahnede açelya'yı ben öldürmedim diye bağırırken bir flashback yapıp, kızların gerçekten açelya'yı öldürdükleri ve gömdükleri ortaya çıksaydı. vecip komiserin bu kadar tehdit alıp da polise gitmiyorsanız,polisten korkacak bişey yapmışsınızdır dediği sahne gösterilseydi. akasya doğruyu söylüyor olsaydı aciyip ters köşe olurdu. kızların dördü de o mesajlar geldiğindeki ablak yüz ifadesiyle birbirlerine bakarken, açelya'dan nefret etme sebepleri gösterilseydi tek tek. hande'ye şişko demesi vs...en sonunda da akasya deli gömleği içinde sallana sallana ben yapmadım ben yapmadım dese ve bitseydi keşke.