benbahtsiz2
profili

  • kimler geldi kimler geçti

    -biraz da dizideki arkadaş grubunu irdeleyelim. aslında isim isim gidecektim ama bu harcadığım enerjiye değecek insanlar olmadığı için genel bir özet geçeyim dedim :))))

    dizide en sinir olduğum karakter esra ruşan'ın canlandırdığı kararkter oldu.

    kadının diziye resmen zerre katkısı olmadığı gibi,arkadaşına da gram bir ne desteği,ne fikri oldu. leyla'ya kim çaksa "ohh keşke bana da çaksa" diyerek gözlerini bayıltıp imrenip durdu.

    leyla'ya kimden ne zaman çiçek gelse hiç sorgulamadan "ayy ne güzel yaa" dedi.

    bir kere de leyla sen şu an şununla birliktesin,bir dur ,bu ne alaka,yok öyle yapma vs. hiçbir şey duyamadık ağzından.

    şimdi bu arkadaşlık mı? destek olmak mı? bu kızdan arkadaş değil,olsa olsa düşman olur. gerçi kadının kocasına da zerre önem,değer verdiği yoktu. evli olmasına rağmen,hem de kocasının yanında gördüğü tüm erkeklere iç geçirip durdu. kadında genel bir azgınlık problemi varsa demek ki.

    bu kadının özelinde söylemiş oldum ama,aslında arkadaş grubu leş gibi bir grup. bir tane bile birbirinin derdiyle gerçekten ilgilenen yok.
    ne anlatılsa; "ayy,hadi yaa,hmm ok,off be kızımm,aşkım gerçekten miii" gibi otomat,geçiştirici cümleler kurulup durdu.

    aslında gerçek hayat gibi. güya bir araya gelmiş,çok yakın,birbirini çok seven arkadaş grubu gibi gözüküyor. ama gerçekte kimsenin kimseyi zerre siklediği yok. bunlar sadece yalnız içmemek,gezmelere yalnız gitmemek,cuma,cumartesi geceleri dışarı çıkmaya kimseyi aramamak,sürekli de ghostlanıp terk edildikleri için yalnız kalmamak için bir araya gelmiş ılık,yavşak,kişiliksiz,bencil insanlardan başka bir şey değiller.

    özetle leşşşşş gibi bir arkadaş grubu.

  • sevginin mi yoksa gururun mu peşinden gidilmeli

    özsaygının peşinden gidin. zaten ortada özsaygınızı çiğnetecek ya da çiğneyecek bir durum varsa ne sevgi kalır,ne gurur. özsaygı mantıklı kararlar almanızı sağlar.insan vücudunda 33 omurdan oluşan omurilik neyse,karakterde de özsaygı odur. hadi omuriliği ortopediye toplatırsınız bir ihtimal de,özsaygı bir kere hasar gördü mü çaresi yok...