partinin demokratik halklari2
profili

  • pavyon kültürü

    kültürüne sokayım dediğim varoş, barzo, tırrek ve kekoların mekanı. pavyonun kültürü mü olur lan. nerede hayatı kaymış allah'a tersten bakan varsa hepsi arzı endam etmiş.

    son zamanlarda moda oldu bir de pavyon dansı.

    ulan böylesine arabesk hayatı yaşayıp her boku trend yapan başka ülke yok.

  • galatasaray

    başlığı altında bir adet süt içen dişini siktigim salağı adlı beyinsizin fink attığı türkiye'nin en büyüğü.

    malın 1800 entrysi var 1500'ü galatasaray sözde fenerli.

    ulan her sene aynı muhabbet bir maç takılmaya görsün hemen başlığına bok sinekleri gibi konuyorlar "daha bunlar iyi günleriniz, çöküş başladı, balon patladı" vs.

    bak istisnasız her sezon aynı laflar her sene sonu küsküyü yiyince bu sefer başa sarıyorlar tekrar.

    be amk salağı bu takım 6, 8, 10, 13. olduğu sezonun ertesinde şampiyon oluyorsa bir sor kendine ben neden hiç şampiyon olamıyorum diye. ulan trabzonspor başakşehir bile şampiyon oldu sen de tık yok.

    kulübünüzde asbaşkanlık, yöneticilik yapmış holiganlarınız tff'yi ele geçirmiş, medya olduğu gibi elinizde, her türlü masa başı kapalı kapılar arkası iş çeviriyorsunuz yine de her sene elinize alıyorsunuz.

    geçen sezon 7 puan önde şampiyonluk verdiniz. öylesine korkuyorlar ki galatasaray'dan küçük şikeci ile berabere kaldı diye sokağa çıkıp kutlama yapacaklar neredeyse.

    ben hayatımda böylesine rezil ve ezik rakibimsi görmedim. adamlar acı çekmekten mutlu hale gelmiş artık. türk futbolunun zavallı küçük emrah, ceylan, yunus bülbülleri. arabesk kültürlü ezikbahçe. beşiktaş bile sizden çok daha fazla büyük takım kimliği kazandı.

    10 sene önce ki şampiyonlugunuz bile 5 maçı son dakika attığınız gollerle, 2-3 günde 1 maç yapıp yerli kuralı yüzünden kadrosu dağılmış ve zayıflatılmış bir galatasaray'a karşı hasbelkader aldınız.

    kimliksizler, yeteneksizler, basireti bağlanmış mühürlü kaderliler siz gerçekten bu kirli düzeninizle şampiyon olacağınızı mı zannediyorsunuz?

    sizin kaderiniz galatasaray şampiyonluğu görmek 3. yıldız, 4. yıldız, hedef 21, 22, 23, 24 vs hep böyle sürüp gidecek bu.