kunteper bey2
profili

  • sünnetin yapılabileceği en ideal yaş

    "bu toplumda yetişip, "sağlık nedeni ile..." bahanesini de sığınmadan, çocuğunu sünnet ettirmemeyi başarmış birisi var mı merak ediyorum."

    (bkz: var) (bkz: ben)

    ben de eşim de bunu anne babalarımıza açıkça söyledik, gıkını çıkaran olmadı. çıkarsalar da bir şey değişmeyecekti, ilk önceliğiniz çocuğunuz ve onu korumakla görevlisiniz. yıl olmuş 2024, elinizin altında internet var ve bu saçmalığı çocuğunuza yaptırıyorsanız büyüdüğünde ona bunun hesabını veremeyeceksiniz.

    edit: sünnet işinden gelen mangırla yolunu bulan kimi sahte doktor zırvalarıyla da kendinizi kandırmayın, 400 bin yıllık tarihi boyunca insanlık sünnet olmamış, allaha inanıyorsan cinsel organı bu şekilde uygun görmüş, üstüne kitabına "ben insanı en iyi şekilde yarattım" diye de buyurmuş, bu işi senden iyi bildiğine emin olabilirsin. evrimi kabul ediyorsan milyonlarca yıllık evrimin sonucu bu ve bu şekilde hayatta kalmış türün. aklını başına topla ve dedelerinin kandırıldığı yahudi hurafeleri yüzünden çocuğuna yaklaştırdığın o bıçağı şimdi lütfen yavaşça yere bırak.

    edit 2: hala sünnetin zararları hakkında fikir sahibi olmayan zır cahiller için; (bkz: sünnetin zararları)
    (bkz: https://evrimagaci.org/…ar-ve-nasil-evrimlesti-9389)

  • frederico rodrigues santos

    yalnız hakemin salt itirazdan ikinci sarıyı veremeyeceğini anlayınca direkt sövmesi efsanevi hareket oldu. yetiş ya krismıs.