norvecli comarkopter3
profili

  • malatya'da yaşanan tofaş bmw kazası

    tofaşların vb 90-80 model tenekelerin hala trafikte gezmesi ve hala bu hurdaların 1 yıllık asgari ücretle anca alınabilmesi bu milletin ayıbıdır utancıdır rezilliğidir. kıyaslandığımız avrupada 2004 model araçları bile kurtulmak için press makinalarına hurdaya gönderirlerken bizde hala "emsalsiz-muayyer-efsane" gibi sıfatlarla sarı sayfalarda alıcı aramaktadır.

    kaza için yorumumsa kaza ile ilgili net bilgi yazılmamış ancak iki araba bu yolda kafa kafaya giriyorsa %90 bmw hatalı sollaması yüzündendir. malesef ülkede özellikle üç beş marka ve modelde selektör atıp tampon yapmayı makas atmayı direkt altımda bmw var len çekilin yoldan diye sollayıp gaza basmayı marifet sanan "milyonlarca" sığır ve bu sığırlara gerektiği cezayı birilerini katletmeden hatta katlettikten sonra bile veremeyen bir adalet, trafik sistemi sorunu var.

    bir aileyi git tabancayla veya bıçakla öldür müebbet hapis. ama arabayla git hepsini 180'le vurıp biç birkaç yıl yatıp çıkarsın böyle sistem olmaz.

  • a spor

    100.yıl süper kupa maçında elin bedevi köpekleri atatürk'ü pazarlık malzamesi haline getiriyor. takımlar sahaya çıkmayacağını belirtiyor siz hala değil bunu yayınlamak altyazı bile geçemeyecek kadar güç yandaşı, sözde haberci ve atatürk düşmanısınız.

    arabistan'da takımlar ortalığı yıkıyor şuan atatürk yasağı için ve türkiye'de millet avazı çıktığı kadar haykırıyor ama siz birilerinden talimat almadan türk basınında türk'ün kutsal değerlerine zarar verilmesine göz yumuyor olayı örtbas etmeye çalışıyorsunuz.

    size bin defa yazıklar olsun lan!

  • oğuzhan uğur'un vergi kaçırdığı iddiaları

    vergi muhabbeti cidden komik olmaya başladı. üç beş ucubeyi haber yapacağınıza doğru düzgün vergi denetimi sistemi getirilsin diye haber yapın. yıl neredeyse olmuş 2024 hala kart uzatınca silah çekmiş gibi bakan esnaf dolu. vergisini doğru düzgün ödeyen sayısı %1 mükellefin daha altındadır. artık fiş isteyince küfür eden gözler görmek istemiyorum.

    şuan tüm türkiye'de operasyon yapsanız bir tane aile kalmaz vergi kaçırmamış. en basitinden bir ev alıp satarken bile tapuların %99'unda hem tapu harcı hemde satıcıya gelen gelir vergisi yüzünden satıldığı rakamın yanında çok komik rakamlara beyanlar yapılıyor.

    devletimiz masabaşında şeker patlatan memur almak yerine onbinlerce sivil vergi müfettişi alıp ortalığa salsa sadece tapu gelirlerinden 2 ay içinde 2 senelik devlet gideri seviyesinde vergi toplanır.

    avrupa'da vergili parandan bile 20k euro çekicem dediğinde bankaya bir ton hesap verirsin bizde 18 yaşında çocuğun hesabında milyonlar döndür ciddi şikayet olursa anca zoraki bakılır.

    devlet şimdi yasa çıkartsın desin ki bundan sonra tüm evlere otomobile mallara devletin kendi eksperi gelecek isterseniz ciklet parasına satın tapu harcında ve vergide ben eksper paramı bilirim ve alan kişi parayı nerden bulduğunu kuruşu kuruşuna açıklayacak diye yemin ediyorum koca türkiye'de satış rakamı şimdinin %10 seviyesini bile görürse rekor sayılır.