pianeta5
profili

  • yaya geçidinde durulmayacağını iddia eden sürücü

    edit:
    gordios nickli sevimsiz şöyle bir mesaj atmış:
    "anayol gibi işleyem caddede ne işi var yaya geçidinin.inşlh yaya geçidinde geberirsinde kaza diye gidersin öbür tarafa"

    bu kişi ya 7 yaşında bir ergen ya da toplumdan tecrit edilmesi gereken bir sosyopat. tıpkı videodaki sığır gibi derdini insani ve medeni yöntemlerle (dil kullanmak gibi) anlatamayan bir primat.
    adam resmen oturmuş benim nerde nasıl öleceğimle ilgili hayaller kurmuş, bunu da bana yazmış (klavye kullanabilmesi enteresan). üstüne de masturbasyon patlatmıştır kesin.
    _____________________________________

    olm sokak köpekleri bile karşıdan karşıya geçecekleri zaman yaya geçidini kullanıyorlar. bu tek hücreli denyolar daha sokak köpeğinin olduğu noktaya gelecek de, normal insanlığa yetişecek. adamın normal medeniyete yetişmesi için daha önünde 4 milyon yıl falan var.
    adam resmen hayat yolunda buraya kadar bala göte gelmiş. medeniyet, görgü, birikim sıfır. tabula rasa'nın kanıtı gibi adam. ışıl ışıl, pırıl pırıl, pasparlak bir cehalet toparlağı gibi geziyor evrende.

  • maymundan geldiğine inanan birine laf anlatmak

    yıllardır "maymundan gelmiyoruz, maymunla ortak atamız var" dediğimiz halde anlamayan sığırlara laf anlatmaktan daha zordur.
    ama siz de haklısınız, size şeytan olduğuna inandıkları bir taş parçasını taşlamanın ibadet olduğunu öğreterek eğitmişler. böyle olunca da zeka gelişimi bir yerde tıkanıyor tabi. tutup da sizin herhangi bir bilimsel şeyi anlamanızı beklemek, balıktan ağaca çıkmasını beklemekle aynı şey olur.

  • sinan oğan'ın londra gezisi

    eleman cehennemin kapılarını üstümüze kapatıp yurt dışına kaçmış. vay be, milliyetçi be.

  • hamaslının sıfır mesafeden vurduğu israilli çocuk

    tc cumhurbaşkanının terörist olmadığını söylediği bir çöl faresinin vurduğu çocuktur.

    edit: özelden "reis haklı" yazan sığırlar var aranızda. olm siz değil misiniz 2 aydır çocuklar ölüyor diye kafa ütüleyen? ee burdaki de çocuk değil mi? önemli olan sayı mı sadece? çocukların çektikleri acı açısından biz de israil'in yaptığını onaylıyor değiliz ama çocuk çocuktur. çocuğa silah doğrultan her kim olursa olsun o.pu çocuğunun bayrak taşıyanıdır. az biraz karakteriniz olsun lan, bir taraftaki çocuklar için ağıt yakarken diğer yandaki çocuklara oh canıma değsin diyen cibilliyetinizi s.yim ben sizin onursuzlar.

  • en yakındaki kitabın 107. sayfasının 1. cümlesi

    "birkaç gün sonra, ittihat ve terakki üyeleri harbiye ve bahriye nazıriarını sultanın seçmesine izin verilmesi hakkındaki kararı onaylamayınca sait paşa isti- fa etti ve yerine uzun süredir rakibi olan 76 yaşındaki kamil paşa geçti."

    andrew mango - atatürk