ombrage2
profili

  • erkeklerden kadınlara sorular

    (#158712543) sadece bu başlık değil, ekşisözlük hep böyleydi. hatta daha da ileri götürelim, instagram vs. sosyal medyanın çoğu, dürtülerinin esiri olmuş, fellik fellik aranan tiplerden ibaret. kadını da erkeği de böyle bu arada, hiç fark etmiyor. birisi daha çok belli ediyor ve daha agresif şekilde aranıyor sadece çaresizlikten. profil fotoğrafıyla kadın olduğunu belli eden birinin şu platformda bile yüzlerce takipçisi var, allah allah, neden acaba? çok mu değerli fikirleri varmış? yaş aldıkça insanlıktan giderek, geri dönüşü asla olmayan bir tiksinme başlıyor.

    allah, tanımadığı insanlara iç çamaşırları, "orgazm" vs. hakkında soru soracak kadar kimseyi düşürmesin. arzularımın esiri olup, kendimi şu aşağılık, aciz duruma sokmak yerine ebedi bir yalnızlığı düşünmeden tercih ederim. bilinç nasıl bir lanetse, içgüdü de öyle. belki daha da kötü.

  • netflix vb platformlarda yorum olmamasının nedeni

    bir şeyi yoruma açarsanız oraya moderasyon gerekir. insan, anonim hissettiği her platformda her türlü pisliği, ırkçılığı yapmaya, birbirine hakaret etmeye vs. çok müsait bir canlı maalesef. netflix gibi sadece kâr odaklı bir şirket için hiçbir getirisi yok.