vse koroche ya poshel skoro vernus6
profili

  • türk kızlarının afrikalı erkek takıntısı

    slav kadınlarında da tam tersi zencilerden kaçıyorlar.

    buralarda gece klüplerinde amele amele elinde gece boyu bardakla boş boş dolanan ve maymunluk yapıp dikkat çekmeye çalışan tek zencilerdir, bir de araplar.

    ekşi sözlükteki kompleksi tiplerin düşündüğünün aksine biz türkler bu konuda oldukça çok rahat ve profesyoneliz ve sıkıntı çekmiyoruz.

    premium edit: sıkıntı çekmiyoruz derken malafatı vurguladığımı düşünen primatlar var. lan dümbükler! ben, gece kluplerinde ve genel olarak yurt dışı hayatında yabancı uyruklu kadınlarla tanışma, sosyalleşme, ortama ayak uydurma ve sağlıklı ilişkiler kurma babında sıkıntı çekmiyoruz demek istedim. cümle içinde zenci kelimesi okuyunca aklına malafattan başka birşey gelmeyen teyzeler damacanaya hallenenleri eleştiriyor.

  • param yok diyorsunuz ayağınızda ayakkabı var

    senin ben ananın halısını köyünün en tenha ırmağında silkeleyim

    ananın kulağına ferdi tayfur şarkıları fısıldayıp könig pilsener içerek silkeyim

    nike ayakkabısi giyip ananın avrad-ı mahil bölgesine micheal jordan gibi üçlük atayım

    ananı çamaşır makinesine atayım da programı "elde yıkama" olarak ayarlayayım

    sana koca bulamayan anana sahte damat olayım da arizona çöllerinde silkeyim seni

    alamancıların takıldığı kahvehanede ananın kafasına sahte okey atayım

    anana bayern münih forması giydirip borussia dortmund taraftarlarının içine atayım

  • 29 eylül 2023 elon musk'ın teknofest tweet'i

    "aktroll değilim ama teknofest ülkenin imajı için faydalı" diyip halkın yaşam ferahına ve kalitesine zerre faydası olmayan şeylerle akçomar propagandası yapanlara fırsat doğuran tweet.

    eflasyonda istikrarlı bir şekilde avrupa 1.cisisin görsel
    eflasyonda istikrarlı bir şekilde dünya 6.cisisin görsel
    gıda eflasyonunda açık arayla avrupa 1.cisisin görsel
    çekirdek enflasyonda açık arayla avrupa 1.cisisin görsel
    2 yıldır işgalle boğuşan ukrayna'nın parası karşısında paran 2 yılda %55 değer kaybetti görsel
    ortalama kiralar asgari ücreti aştı kaynak
    eflasyon şampiyonu olarak alım gücün dibe vurmuş kaynak

    ama bopçu ak-çomarlar circle jerk yaparak bu tweet'i gurur kaynağı yapıyor. tipik 3. dünya ülkesi sovyet ve çarlık karışımı propaganda stili çünkü ne ekonomiyle ne de halka sağladığın bir ferahla ve sosyal güvenceyle övünecek imkanın var

  • tiktok'un toplumun ahlakını bozduğu gerçeği

    tiktok toplumun ahlakını bozmadı hali hazırda bozulmuş ahlakını ortaya çıkardı

  • transeksüllerin kadın olduğu gerçeği

    bir trans kadın öldükten sonra mezarından çıkarılıp otopsi yapılsa bilimsel olarak erkek olduğu tehşisi koyulacak aynısı trans erkekler için de geçerli.

    yani trans olarak ister kendinizi kadın ister erkek hissedin bilimsel biyolojik gerçek ve bilime dayanan otopsi psikolojilerinizi umursamıyor.

    kızdıysanız bana değil bilime küfür edin.

    ben de psikolojik olarak kendimi batman hissediyorum ama malesef kostümüyle yakaladığım dış görünüş hariçinde diğer özelliklere uymam imkansız deli derler adama çünkü kimse uyamaz bu sadece sana bana özgü bir olgu değil

  • atatürk de abdülhamid de bizim geçmişimizdir

    abdülhamid benim geçmişim falan değildir.

    osmanlı bir ırkın ya da ulusun adı değil, sadece hanedanlığın yani anonim şirketin adıdır.

    bu hanedanlık ilk başta türk ırkının bir parçası olsa da türklük anlayışını "saray çetesi" kurulunca tamamiyle kaybetmiştir. zaten orhan gaziden sonrası zaten anne tarafı da türk değildir.

    saray teşkilatı türk geleneklerini saraydan tamamiyle men etmişti, sarayda ise farsça arapça karışımı azıcık da türkçe sosuyla şekillenmiş ne idüğü belirsiz bir dil konuşuluyordu, öz türkçeyi yalnızca sarayın unutup kendi kaderine terkettiği taşra kesimdeki türkler konuşuyordu.

    sarayda eğitim alan şehzede takımı zaten halktan habersiz bir kafadan yetiştirildiğinden türk geleneklerinden haberleri yok gibiydi.

    osmanlı türk halkını kendilerine potansiyeli bir bela olarak gördüler. eğer türkleri toptan katletmedilerse bunun sebebi de savaşta hala onları asker olarak kullandıkları içindi yoksa çoktan dağılırlardı.

    sarayçılık ideolojisiyle yetişen padişahlar yeni türk beyliklerin çıkmasını engellemek için türk kızlarını bilerek eş olarak almamıştır .

    saray teşkilatını yeni bir türk beyliğininin devirebileceğini bildiklerinden dolayı bırakın türk kızlarını eş olarak red etmeyi birakin türkleri devlet işlerine bile sokmamaya başlamışlardır.

    türk düşmanlığı bil hassa fatih zamanında patlak vermiştir, yavuz sultan selim zamanında zirve yapmıştır, bundan dolayı da ak-it'ler özellikle yavuz sultan selime özel ilgi duyarlar.

    bu dönemlerde zaten türkleri devlet teşkiatlarından da tamamen temizlemişlerdir ve türklük kavramına sahip olanları düşman olarak görmüşlerdir. türkleri sürekli kötülemek için onlara “kızılbaş, rafizi, ışık, zındık, mülhid” diye isimlerle çağırdılar.

    örneğin topkapı sarayı osmanlı'daki idari işlerde yer alan memur vari tiplerin yetiştirildiği yerdi ve burada macar, rum, bulgar, sırp, arnavut ve ağırlıklı olarak başka milletlerin çocukları alınırken yüzyıllarca türkler alınmamıştır.

    zaten ünlü türkologların da bahsettiği gibi sürekli bir hor görme olmuştur ve osmanlı'da belirli dönemden sonra türk sözcüğü cahil ya da mankafa tipi insanları tarif etmek için kullanılmıştır.

    osmanlı anonim şirketi türk topraklarını işgal etmeden önce anadolu'nun yüzde 80 çıvarı türk iken osmanlı bu oranı yüzde 50 aşağısına indirmiştir.

    "istanbul’daki devşirmeler, saraylarda, boğazın iki yakasında ve marmara denizin kenarındaki köşklerde, yalılarda lüks hayat sürerken, anadolu''daki insan hayvan peşinde koşup, tezek toplayıp ısınmak için uğraşıyordu." ahmet haşim (3 eylül 1919 tarihinde dönemin manisa milletvekili refik şevket bey''e gönderdiği mektuptan)

    "bu topraklarda son 700 yılda bir tek yönetici yoktur ki konuşmasına “türk” diyerek başlasın." mustafa kemal atatürk