nessuno capisce6
profili

  • galatasaray'ın şeytana tövbe ettiren planı

    iddia sahibi (bkz: ahmet ercanlar). başka sözüm yok.

    edit: bu abdülkerim müthiş bir adammış ya baksanıza nokta atışı kafaya koymuş, barış daha büyük bir adammış ki kafasıyla kimsenin olmadığı noktaya indirmiş, icardi çok daha büyük adammış ki 20 metre depar atıp 18 yaşında çocuğun yetişemediği topa vurmuş da kaleci yumurtlamış gol olmuş. plan da tıkırı tıkırına işlemiş, top 1 metre öteye gidip barış'ın kafasına çarpmasa, icardi'nin önüde kalmasa plan bozulacakmış, hatta top ve kale seçimini fenerbahçe kazansa bu plan direkt devre dışı kalacakmış muslera hemen planı kurup manipule edip topu almış ahahaha. hepsi plan içinde müthiş işlenmiş, siz bu zırvaya inanırsınız, zaten fenerbahçeliler her şeye inanıyor. ligden çekilecektiniz, galatasaray ümraniye maçında şike yapmıştı ne oldu o işler sahi yine iddia sahipleri aynı kişilerdi. fenerbahçe taraftarını kandırmak ve kullanmak çok basit, size hem acıyorum hem üzülüyorum.

  • 13 yaşındaki galatasaraylı kıza saldırılması

    #163188280
    fenerbahçe-efes maçına çocuğuna galatasaray forması giydirip getirdiğini sanacak kadar mı okuduğunu anlayamıyorsun?
    okuduğunu anlamadan neden böyle bir şey yazar bir insan, galatasaray voleybol maçından çıktığını, elinde pankart olduğunu yazıyorlar ama sen işte bu olayı bile terörize edebilecek bir fenerbahçelisin, bu kadar düşüksün. bütün fenerbahçe taraftarları mı aynı olur? hepiniz kötüsünüz hepiniz.

    edit: ahlaksızın tekiymiş, herkesin başlığına çöküyor iftira atarak. herkese sinkaflı kayıyor ve bu herif sözlükte yazarlık yapabiliyor. biz de entry alıntıladık diye lanetli olalım, ne güzle memleket. her yerde bu kadar kayrılan bir topluluk yok.

  • fenerbahçeli oyuncuların küfürlü tezahürat yapması

    şımartılmış bir topluluk, şımartılmış bir takım, haddini bilmeyen oyuncular, haddini bilmeyen bir kulüp. sonuç mu? hakemi sahada tehdit etmek, rakip asbaşkanı vurmakla tehdit etmek, sahada rakip taraftarları dövmek, futbolcuların topluca küfürlü tezahürat yapması, tribünlerin her maç 90 dakika aralıksız sövmesi. ceza mı? ceza diye bir şey yok, tff ile danışıklı dövüş yapan bir kulüp ve danışıklı dövüşü inkar için saçmalayan başkan ve taraftarlar. fenerbahçe bu ülkenin en şımartılmış topluluğudur, fenerbahçe ırkçılık yapar cezası yoktur, küfür eder cezası yoktur, sahada adam döver cezası yoktur, başkanı her gün hakaret eder cezası yoktur, sahada oyuncularına kart çıkartmaya bile korkan her maç penaltı uyduran hakemlere bile her maç küfür ederler cezası yoktur. fenerbahçe budur, fenerbahçe çavuşesku steaua bükreş'i kıvamında bir takımdır ve ona rağmen başarısızdır.

  • galatasaray

    #161330664
    bandırmaspor'un beşiktaş asbaşkanı olan başkanını üzmüşse helal olsun o galatasaray'a, maçta hiçbir şey yok. 2 tane penaltı verildi ikisi de net penaltı, 1 tane gol iptal edildi spikerin olayı kavrayamaması yüzünden ofsayt başta anlaşılmadı. olmayan olaylar üzerinden beşiktaşlı bir kişinin hışmına uğramış koca kulüp ve bunu iyi bir şey gibi gösteriyorlar. doğru kararlar verildi diye olana bak, öyle alışmışlar ki her hafta 2 tane penaltısının yenmesine galatasaray'ın 2 tane doğru penaltısı verildi diye isyan ediyor beşiktaşlı yönetici ve yancıları.

  • 11 kasım 2023 galatasaray'ın verilmeyen penaltısı

    ??? deniz çoban: “tartışmasız penaltı. açık bir ihlal.”

    ??? bülent yıldırım: “bu net bir tv penaltısı. ayağını açıyor ve dikkatsiz hamlede bulunuyor. penaltı verilmeliydi.”

    ??? bahattin duran: “bu bir dikkatsiz hareket. penaltı kararı verilmeliydi

    fırat aydınus: "net bir penaltı. kesinlikle var'ın müdahil olması gereken bir pozisyon."

    butun hakem eskileri penaltı dedi ama burada her basma faul degil deniyor. herif topa yukselecek ayagina basiyorsun topa yukselemiyor ama faul yok. dunya uzerinde suna penalti verilmeyecek tek lig bizim lig.

  • 18 haziran 2023 dominik cumhuriyeti türkiye maçı

    hande baladın plase ve rakip sayı, hande baladın plase ve rakip sayı, hande dışarı vurdu, hande plase ve rakip sayı, hande bloğa takıldı, hande fileye vuruyor. bu ne arkadaş?