ketnipkedisi1
profili

  • tek gözlü hasta kedi

    tek gozu gormeyen, burnu akan, bizim basit bir sekilde atlattigimiz nezle sonucu hayati boyunca kor kalan ya da olen kedi. arkadasimda 2-2,5 aylik hasta bir oglancik var. evinde felcli, fib'li kediler var, yetmezmis gibi kopekler de var. sadece hasta kedi ve kopeklerine bakmak istiyor ama bolgedeki bazi insanlar kendi vicdanlarini rahatlatmak amacli hasta yavru kedileri, kopekleri de bu hayvansever, hayatini hayvanlara adamis arkadasin bahcesine koyup kaciyor. bu arkadas ne yapsin? maddi ve manevi olarak gucu nasil yetsin?
    lutfen arkadasimin yukunu azaltmak ve bu kediye yasamasi icin bir sans vermek adina bu guzel oglani kurtarin. hastalik kapmasin diye minnacik boxta kaliyor. veterinere gitti ama orada
    kalip tedavi olacak para yok. o yuzdrn evde boxta. ya fip kapip olecek ya da sizin gibi iyi kalpli bir insanin evinin en sevileni olacak. yer ankara, batikent.
    not: sen al diyen olmasin, evde 4 yetiskin kedi, 1 anne ve 4 yavru kedi, toplamda 9 kedi var su an. cok zengin olup da yas ya da kuru mama gondermek isteyen olursa adini ve adresini verebilirim ama para islerine girmeyelim. ama en guzeli bu arkadasin evindeki bu tatli oglani almaniz olur. mama aliniyor bir sekilde cunku.

    görsel

    görsel

    görsel

    edit: ilginiz, yardim istegimi geri cevirmediginiz icin cok tesekkur ederim. para destegini istemiyoruz su asamada. mama destegi olabilir ama durumunuz ortalamanin ustunde ise. memuruz, iyi kotu yetiyoruz bebislerimize. sokak kedilerini, kopeklerini besleyen arkadaslar, siz zaten elinizden geleni yapiyorsunuz. zaten zordasiniz, kendinizi daha da zorlayip mama gondermenizi kabul edemeyiz. sizden tek beklentim linki paylasmak. daha cok kisi gorsun bebegi.
    favlayan, yorum yazan herkese tesekkur ederim. henuz evini acmak isteyen ancak bu ulkede cok fazla merhametli, iyi insan var, iyi haberi verecegim burdan, umutluyum ben.

    https://sosyal.petlebi.com/…6-engelli-kediye-can-ol bu linki paylasabilirsiniz. hem arkadasimin telefonu da var.