naturozi1
profili

  • üniversitede köpek saldırısı sonucu beyin kanaması

    sevgili yazarlar merhaba,

    maalesef dün gece okuldaki sokak köpeklerinin saldırdığı arkadaşımız emre yurtsever kaçarken düştü ve beyin kanaması geçirdi.

    daha önce de okulda başıboş köpek saldırısına uğrayan onlarca kişi olmuştu. durum sadece okul değil okulun hastanesinde de ciddi durumda. kanser hastaları ısırılma riskinden ötürü ne kampüse ne hastaneye giriş yapabiliyorlar.

    kocaeli üniversitesi öğrencileri olarak bu sorunun çözülmesini istiyoruz. başka ölümcül kazalar olmasın istiyoruz. umuttepe kampüsü çok kötü durumda. köpek sayısı tehlike arz ediyor. bu tehlikenin sonuçlarını da bu kaza ile gördük.

    2022 yılında resmi rakamlara göre ağır yaralanmalı 340 saldırı ve 89 trafik kazası yaşandı. dün ise okul arkadaşımız emre yurtsever beyin kanaması geçirerek ölümden döndü. kocaeli üniversitesi öğrencileri olarak gerekli bakanlıklar ve belediyelerden yardım istiyoruz.

    üniversitemiz aynı zamanda şehrin en büyük hastanelerinden birine ev sahipliği de yaptığından. yalnızca okul öğrencileri için değil, şehrin genel sağlığı için artık yerel yönetimlerden bir aksiyon görmek istiyoruz.
    kocaeli üniversite hastanesinde, kanser hastalarını tedavi gördüğü bölümden bir görüntü:
    görsel

    hayvanlara herhangi bir düşmanlık beslemiyoruz. lütfen kendi düşüncelerini esas sorundan uzaklaştırarak, kısır tartışmalara sürenlere pirim vermeyin. öğrenciler kampüs içerisinde korkmadan yürümek istiyor.

    edit: geçmiş olsun dileklerini bildiren yazarlara teşekkürler. fakat bu edit bunun için değil. tekrarlıyorum ki öğrenciler olarak bizlerin köpek düşmanlığı gibi bir düşüncesi yoktur. başlığın altında yer alan hayvan düşmanlığına giden yazarların bizim duruşumuzla alakası yoktur. lütfen kendilerine aldırmayınız. sizden destek bekliyoruz.