waattowaara3
profili

  • gs'nin cl gruplarda kevgire döneceği gerçeği

    şampiyonlar ligi'ne fernando muslera'dan daha az katılanlara dert olan durum. muslera hepinizin tarihinden büyük…

  • omar elabdellaoui

    saha dışı bir etkenden dolayı sakatlanıp, 6+ ay sahalardan uzak kalacağı için galatasaray tarafından sözleşmesi feshedilmemiş, fatih terim'in romantikliği sayesinde hem tedavi masrafları karşılanmış hem de maaşı takır takır ödenmiş futbolcu.

    bugün itibariyle omar, kazadan 2 yıl sonra feshedilen sözleşmesi nedeniyle galatasaray'a açtığı davayı kazanmış ve galatasaray kendisine 2,8 milyon € tazminat ödemek zorunda kalacaktır. fatih hocam kusura bakma ama bu tamamen sana yazar.

    mauro icardi getirdiği şampiyonluk sonrası seks partisinde penisini kırsa benzer tazminatı ödesem inan koymaz ama galatasaray'a hiçbir şey katmamış bir futbolcu yılbaşı partisinde havai fişeği elinde patlattı diye sahip çıkıp koruduk. bir de üstüne tazminat ödüyoruz. te allahım…

  • 25 nisan 2023 fenerbahçe sk açıklaması

    küme düşme hattındaki tüm takımlara puan kaybetmiş, şampiyonluk yolundaki rakiplerin kadıköy'ü kayak merkezi yapmış, bütün bunlara rağmen hala hakemler diye ağlayan bir kulübün açıklaması…

    var kayıtları açıklanacaksa şayet lütfen aşağıdaki maçların kayıtları da açıklansın. böylece fenerbahçe'nin +12 puanı hakemler yardımıyla nasıl kazandığını öğrenelim.

    antalyaspor-fenerbahçe
    alanyaspor-fenerbahçe
    fenerbahçe-ankaragücü
    başakşehir-fenerbahçe