asdfgasdfg2
profili

  • istanbul aksaray'ın son hali 17 haziran 2023

    evet arkadaşlar fatih aksaray her zaman yabancı nüfusunun fazlaca olduğu bir yerdi. bir dönem ruslar, bir dönem araplar, bir dönem özbekler vs. dönem dönem burada farklı milletlerden insanların çoğaldığı azaldığı görülmekteydi. şu anda da afrikalıların çoğunlukta olduğunu görüyoruz. fakat şu anda durum biraz farklı. aksaray semti artık afrikalılar tarafından istila edilmiş durumda. eskiden farklı milletler vardı ama gelirlerdi bişeyler alıp satar bir süre zaman geçirir giderlerdi. şu anda ise afrikalılar buraya gerçek anlamda yerleşmiş durumda. artık sadece müşteri değiller, aynı zamanda esnaf, aynı zamanda dükkan sahibi, aynı zamanda iş veren konumundalar. nereye gidiyoruz, daha neler göreceğiz bilmiyorum ama vaziyet hiç iç açıcı değil. bizzat fatih aksarayda bulunan çukur pazarda çektiğim bir videoyu paylaşıyorum. yorum sizin.

    https://www.veed.io/…sharingwidget=true&panel=share

    not: bi uyandım bin tane garip mesaj ve başlık altında gördüğüm yine garip yazılar. çok garip meğer ne de çok seviyormuşuz bu yabancıları, ülkemize çökmelerini falan ya. bir de humanist bir tavra bürünüyorlar ya sinirden başıma ağrı giriyor. ulan mal mısınız? bu ülkenin her karış toprağına ne canlar verilerek kuruldu bu ülke. bu kadar mı kolay ya peşkeş çekmek, alın burası sizin olsun demek. neymiş bizimkilerden namuslu insanlarmış, zararsızlarmış şöyle böyle. bi git noluyo ya de bakalım da donunu kafana nasıl geçiriyorlar.

    arkadaşlar bu ülke kolay kurulmadı. öyle kimilerinin yaptığı gibi 3 kuruş paraya bir gecede vatandaşlığı verilemez. kimse kusura bakmasın. ben bu videoya baktığımda içim sızlıyor. bu bana sallayan arkadaşların da nereye kimlere destek olduğu incelenirse muhtemelen ülkemizi bu hale sokan üst düzey beyinlerle aynı yolda olduklarını görebiliriz.

    sonuç olarak; bizim düşmana, dış güçlere vs ihtiyacımız yok görüyorum ki. kendi kendimize yetiyoruz maşallah. ülkemiz tüm hızıyla elimizden gidiyor, adamlar neler diyor. hiç abartıyosun da demeyin. yazık. azıcık delikanlı olun.

  • refah düzeyi yüksek ülkelerin ortak noktası

    bizler gibi çalışmak için yaşamak yerine, yaşamak için çalışırlar. o yüzden erken saatte mesai biter ve çoğu yer hafta sonları çalışmaz. gidip aileleriyle arkadaşlarıyla hesabı düşünmeden bir yerlerde birer içki içip eğlenirler.