pratzsen2
profili

  • tuncay özkan'ın görevden alınması

    kemal kılıçdaroğlunun her zamanki hedef şaşırtması. tuncay özkanı yeni genel başkan da görevden alırdı zaten. sen istifa edeceksin kemal kılıçdaroğlu.

  • komşusunun saldırısına uğrayan sözlük yazarı

    karşı tarafı haklı bulduğum durum. başlık açan ablamızın dediğine göre kadın çok kiloluydu, videoyu açtığımda da normal standartlarda bi kadın karşıma çıktı ne alaka yani bu ablanın yazdıklarıyla.

    ikincisi ise kadının tüm özel hayatını buraya yazıp neymiş efendim ama kadının daha adını bile yeni öğreniyormuş, yine inandırıcı gelmiyor. videoda da komşular konuşmaya çalışırken kendisi histerik krizler geçiriyor. ayrıca üzgünüm ki hayvanlar ile kafayı yemiş bir grup var ve bunlar dışarıdan ne kadar anormal gözüktüklerinin farkında değiller.

    sen evine 30 tane kedi aldın diye biz sizin kokunuzu çekmek zorunda değiliz. kokuyor kardeşim, kokuyor güzel insan ve rahatsız oluyoruz bu kadar basit durum. rahatsız oluyoruz diye hayvan düşmanı da olmuyoruz. o yüzden ablacım çok istiyorsan 30 kedinle yaşamak müstakil bir eve çıkacaksın, insanları rahatsız etmeyeceksin, burada da ağlamayacaksın işte bu!