nephos16
profili

  • kedi sahiplerinin gariplikleri

    sevgi nedir bilmeyen yaşam formlarına dert olmuştur. benim kedilerim adlarını biliyor, geli biliyor, pati ver deyince pati veriyor, acıktıklarında beden diliyle anlatıyor, kendi dillerinde iletişim kuruyorlar. zekalarını küçümsediğiniz bu güzel varlıklardan biri başı kepenge sıkışan arkadaşını kurtarmak için esnaftan yardım istiyor, buyrun okuyun. https://www.ntv.com.tr/…ildi,yrycf7ms8eo6uo66a-v11g bir başka olayda kedicik balkondan düşmek üzere olan bebeğin hayatını kurtarmıştı. beyinsiz diyerek aşağıladığınız hayvanlar sizden daha zeki ve merhametli.

  • ibrahim keloğlan

    başlık altında “niye 16 yaşındaki çocuğa tepki göstermiyorsunuz”, “niye iliç faciasına laf etmiyorsunuz”, niye şu olayda sesiniz çıkmıyor” diye yazan ne kadar şerefsiz varsa hepsinin profiline tek tek baktım ve bahsettikleri başlıklara tek kelime entry yazmadıklarını gördüm. bunların derdi insanların yaşadığı adaletsizlikler değil, ibrahim keloğlan kahpesiyle aynı zihniyette oldukları için eros'u savunmamız zorlarına gidiyor. muhtemelen kendileri de hayvan gördüğünde zarar veriyor ve tepkimiz gözlerini korkutuyor. eros'ların milyonlarca sahibi var ulan korkun bizden!

  • kısa boylu erkeklere verilebilecek tavsiyeler

    başlık altında “erkek arkadaşım 178, ben 180'im. millet bize bakıp garipsiyordu. ay ama biz çok mutluyuz” diyen salak bir kız gördüm. 2 santim farkı dışarıdan kimse farketmez. bu mümkün değil. o 2 cm eriyen beynin bence. bir de asalet timsali gibi böbürlenerek yazmış. eşim senden daha uzun, bir güne bir gün ay ben çok uzunum demedi. ayrıca klişe olacak ama boy uzunluğu kişinin elinde değildir. insanları kategorize etmeyi bırakın artık.

  • fatih'te 70 kediyi öldürmekle suçlanan şahıs

    zonguldak'ta geçtiğimiz senelerde genç bir kızı vahşice öldüren katili hatırladınız mı? o cani son cinayetinden önce onlarca kedinin başını taşla ezdiğini söylemişti. uzmanların dediği gibi seri katiller öldürmeye önce hayvanlarla başlar, sonra insanlara yönelir.

  • çamaşır asan cam silen ütü yapan evi süpüren erkek

    ekşi sözlük'te başlayan ve 8. yıldan gün alan ilişkimiz evlilikle sonuçlandı. uzun ilişkinin sırrı önce sevgi, sonra sadakat, güven, kişisel alanlara saygı, huzur ve tabii ki evde görev paylaşımı. kadına yardım etmek demedim dikkat ettiyseniz, paylaşmak. hayat müşterektir.

    ütü hariç her şeyi yapıyorum, bundan keyif alıyorum ve cinsiyet rollerine inanmıyorum. erkeğim diye boş çuval gibi oturup 7/24 hizmet bekleyemem. bu çok saçma ve kadın için çok yorucu.

    zaten evlilikleri/ilişkileri en çok bitiren de kadının toplumsal rollerin içinde sıkışıp bunalması. ben onu yormak, bıktırmak istemeyecek kadar çok seviyorum ve eşimin kendisini geliştirmesini, bana bir şey olursa hayatta güçlü kalacak şekilde ilerlemesini istiyorum. bütün gün bana hizmet ederse ileriye gidemez.

    biz sadece ev işini değil, bir yemeği bile eşit tabaklarda paylaşıyoruz. yıllar içinde gördük ki mutluluğun sırrı bu.

    ev işleri de dahil bir yuvanın sorumluluklarını paylaşan erkekleri küçümseyenlere acıyor ve aşağılayıcı sözlerini umursamıyorum. yalnızlıkları içinde debelenmeye devam edecekler.

  • alkol satışının yasaklanması gerekliliği

    arap masallarıyla kafayı yemiş yobaz görmek istemiyorum yasaklansın.

  • otobüste lgbt karşıtı sinir krizi geçiren kadın

    dini yurtlarda çocuklara, sokaklarda kadınlara ve hayvanlara tecavüz ediliyor, 6 yaşındaki çocuklarla ve evlatlıklarınızla evlenebilirsiniz diye fetvalar veriliyor ama sapkın olan lgbt. siktir orospu. ay afedersiniz.

    edit: afgastan ve pakistan'da erkekler kuyruğa girip ölen kız çocuklarını ve kadınları mezardan çıkararak tecavüz ediyorlar. mısır'da ölen karılarınızla 5 saate kadar sevişebilirsiniz fetvası çıkmıştı. hatta aç kalırsanız karılarınızı yiyebilirsiniz diye de fetva var. lgbt kadar başınıza taş düşsün.

  • paw guards yöneticisinin tutuklanması

    hayvanları sömürerek lüks hayat yaşayan sabıkalı dolandırıcının tutuklanması. hatırlarsanız bu şerefsiz ve çetesi depremde kurtarılan cins kedileri el altından satmıştı. umarım bir ömür gün yüzü görmez.

  • canlı yayında depreme yakalanan mhp'li vekil

    topuk göte kaçmıştır. “devlet nerede” dediği için hakaret ettiğiniz halkın neler hissettiğini anladınız mı sayın amkoduklarım.

  • taha duymaz

    çok kalabalık bir ailenin, ailesine bakmak için okuyamayan oğlu olduğunu söylemişti taha. kıt imkanlarıyla, mutfağında onu en mutlu eden şeyi yaptı, yemek pişirdi. “insanların bir bardak su bile içmem dediği o mutfakta ben çok mutluydum” diyordu. hiç rahat vermediniz; eleştirdiniz, dalga geçtiniz. bugün enkazdan cansız bedeninin çıktığı haberini gördüm. tabi ki birçok kaybımız var ve hepsi üzücü. ancak soruyorum; değer miydi? küçümsemeye, dalga geçmeye değer miydi? hayat bu kadar kısayken onun çabalarını hor görmeye değer miydi?

  • 12 şubat 2023 kurtarma köpeği proteo'nun ölmesi

    çok çok üzücü bir olay. proteo milyonlarca akp’liden daha değerli gözümde; ölürken bile birilerine yardım etmeye çalışmış yavrum. ayrıca enkaz altından kurtarılan hayvanlar için “niye kurtarıyorsunuz insan daha önemli” diyenlerin vicdanına sokayım.

  • cesetlerin kolunu kesip altınlarını alıyorlar

    edit: “almak isteyen kolundan da çıkarır alır niye kessin” diyenler şişen cesedin kolundan bilezik nasıl çıkarılır bir açıklasalar iyi olur. edit 2: deprem bölgesinde olan bu yazarın şahit olduğu olay #149079159

    her türlü pisliğin normal karşılandığı bataklıklardan gelen ve bu kaostan önce çocuklarımızın, kadınlarımızın videolarını çeken, deprem zamanı ise yağmaya, kız yurtlarında öğrencileri tacize girişen yamyamları savunanlar olacaktır. bunlar avukatlığını yaptıkları çöl farelerini analarının üzerinde yakalasa orospuluk anamızda derler.

  • bekir bozdağ'ın diyarbakır'da yuhalanması

    kaderine terk edilen halkın tepkisidir. https://twitter.com/…tatus/1624172444222103553?s=21

    yandaş medya göstermiyor ama bunlar gittiği her deprem bölgesinde aynı tepkiyi görüyor. satılmış medyanın bize gösterdiği “allah razı olsun” diyenlerse akp’nin kurgu elemanları.

  • çadırda kalanlara şov yapan kişi

    ön edit: soranlar olduğu için yazıyorum. arkadaşlar bu roman değil, gerçek bir günlükten alınma kitap. yaban romanı sananlar var ama dediğim gibi bu kitap kurgu değil, subayın gerçek günlüğü. kitabı hatırlayanlar bana da yazarsa sevinirim. edit 2: hippies peace and love adlı yazar şu kitabı atmış. çok uzun zaman olduğu için hatırlayamadım, emin de değilim ama bu da olabilir. eğer değilse bile benzer şeylere maruz kalmış bir türk askerinin hayatını anlatıyor. https://www.kitapyurdu.com/…asi-gunlugu/606213.html

    kitabın adını hatırlamıyorum ama kurtuluş savaşı döneminde subaylık yapan bir askerin günlüğü 10-12 sene önce bulunup kitaplaştırılmıştı. subay, yobaz takımının türk askerinden bir bardak suyu esirgediğini, düşman denen rumların ise yiyecek içecek verdiğinden bahsediyordu. bu hacı hoca takımının semer vurduğu, türklük bilincinden uzak, beyni dinle yıkanmış anadolu insanının kurtuluş savaşında “neden savaşıyorsunuz” diyerek bu subayın emrindeki askerlerin yüzüne tükürdüklerini, hatta küfrederek aşağıladıklarını yazmıştı. böyle yobazların yetiştiği tarikatler/cemaatler hırsız, adi, sübyancı, yoz, yobaz, türk düşmanı vatan hainlerinin yuvalandığı şer odaklarıdır ve ivedilikle kapatılmaları gerekir. geleceğini ve toplumunun ahlaki yapısını düşünen türkiye’nin olası iktidar değişiminde yapması gereken ilk hamle bu olmalıdır. kurtuluş savaşında türk askerinin suratına tüküren bu yobaz güruhun torunu olan piçlerle senelerdir çok kötü şeyler deneyimledik ve ikinci bir on yıllara daha tahammülümüz yok. sivrisinekten kurtulmak için bataklık kurutulmalı.

  • kedi tekmelemekten tutuklu yargılanmak

    senelerdir çocukları taciz eden, kadınları döven, kedileri ve kuşları zehirleyen, yavru kedilerin boğazını kesen ve hakkında bunlarla ilgili 44 ayrı suç duyurusu olan birinin tutuklanmasıdır. olay kediye tekme atması değil, insan hayvan demeden şiddetinin dozunu arttırmasıdır. kaldı ki akp yargısı senelerce bu vahşete göz yumdu. olay çarpıttığınız gibi tekme atma hadisesi değil yani. sizin gibi onun bunun çocuklarının derdi çoluk çocuk da değil. katil bir sübyancıyı savunan birinin çocuklar umurunda olmaz. çocuklar ve kadınlar en son düşündüğünüz şey. sizin için her canlı önemsiz, değersiz. öyle sevgisiz zavallılarsınız ki pislik analarınızdan babalarınızdan görmediğiniz sevginin acısını savunmasız hayvanlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz ama buna izin vermiyoruz, vermeyeceğiz. aytuğ koyuncu adlı orospu çocuğunu arayıp iki çift laf etmiştim (tlf numarası sadece bende vardı), birkaç gün sonra haber kanallarına çıkıp “beni ölümle tehdit ediyorlar” deyip ağlamıştı. bu sizin gibilerin kulağına da küpe olsun. ayağınızı denk alın oğlum. biz tekme attığınız, dövüp ağzını kırdığınız hayvanlara benzemeyiz. sizi çıktığınız yere geri sokarız.

  • isveç'teki kutsal kitap yakma provokasyonu

    alevileri kıtır kıtır kesen, diri diri yakan, ateistleri öldüren, şortlu kadınları tekme tokat döven, lgbt’lilere eziyet eden, 6 yaşındaki çocuklarla evlenebilirsiniz diyen bir diyanete sahip olan, elinde kuran senelerdir türkiye’yi soyan ama oy yağmuruna tutulan siyasilerin olduğu pek ahlaklı ülkenin! kınadığı olay.