anarchist urban guerrilla21
profili

  • param var motordan anlamıyorum motoru

    (bkz: cicis kardesler)
    harbi oyle bir sey vardi ne oldu?

  • türklerdeki avrupa hayranlığı

    arap tapar şeriatçı bunyelerin alamayacağı konular bunlar. yoksa avrupa hayranlığı değil medeni bir toplum olma istegi olduğunu anlatırdım.

    araplae bile anladi bu hastalıklı zihniyetten bir şey olmayacağını, 1500 yıl öncenin karanlık dönemine göre yasanamyacagini her gün avrupa'ya benzemek için reformer yapıyorlar ama bizdekiler hala şeyh tarafından badelenme ve taliban gibi yaşamak istiyor. avrupa'ya bu kin nefretiniz de bundan.

  • yılmaz erdoğan'ın suç duyurusunda bulunması

    demek ki parasını verip gitmiş. siz de günahını aldınız sevgili vs diye. adama bir threesome bile yaptırmadınız.

  • aylık geliri 100 bin lira olan erkek

    düz memur o paraları alıyor, adam ceo diyor. 100bin'e çalışan ceo ancak tek kişilik şahıs şirketinin ceosu olur en fazla.

  • airfryer

    7 senedir mutfakta en cok kullandigim pisirme araci. siz bakmayin almayin diyenlere. bunlarin atalari matbaya karsi cikiyordu. firin alt tarafi, kullanacaksaniz alirsiniz. kullanmayacaksaniz almazsiniz.
    biri de mikrodalga demis. hayatinda mikrodalga gormedigine yemin edebilirim.

  • fiber internette avrupa ikincisiyiz

    1milyon nufuslu ulkelerle kendini karsilastirip en cok bizde diyen matematik engelli bakan demeci.

  • borsa istanbul

    100 bin tl ile borsaya girip plaka ve otobus aldigini iddia edenlere inaniyorsaniz, sirinlere de inaniyorsunuzdur. 100bin yatirip borsadan ancak sac plaka ve oyuncak otobus alirsiniz.
    boyle hikaye anlatanlar genelde hep kaybedenler.. gelip boyle atip tutarak masturbasyon yaparlar.
    aq benim 2017lerden beridir tuprasta diger hisselerde param var. ve bu atip tutan arkadas gibi 100bin gibi az bir para da olmadi hic bir zaman. ben alamiyorum ama bu adam plaka ve otobus almis. yok aq ada satin aldim diye yazsaydin. yalanciyi sikmedikleri icin boyle entrylerle dolu her yer.

    edit: rezil olunca sildi atmasyon entrysini.

  • 35 yaş üstü olduğunu tek cümleyle anlatmak

    (bkz: nero burning room)
    yarın yokmuscasina, kıyamete hazırlanır gibi dvd film koleksiyonu yapmak.

    2010dan sonra hangi zekayla, hangi amaçla bu kadar dvd koleksiyonu yaptım diye hayatı ve kendini sorgulamak.. hepsi çöpe atıldı tabi.

  • 5 şubat 2024 hbs araştırma istanbul bb anketi

    millet ittifaki ve dem partililer sandiga gidince imamoglu'nda birlesir diye dusunuyorum ve imamoglu her turlu kazanir.
    imamoglu muhalifler icin partiustu bir konumdadir. kim ne derse desin.
    diger sehirlerde bu sekilde olmayacaktir.

  • rus askerini kovalayan drone

    hiç bir suçu olmayan masum bir askerin putin denilen katil tarafından savaşa gönderilerek öldürüldüğü görüntülerdir. gerçekten üzücü görüntüler. umarım en kısa sırada bu dronelardan biri putin'i de böyle kovalar da savaş sona erer.

    savaş nerede olursa olsun, masum insanlara zarar verir.

    edit: bu goruntulere bakıp, tatmin olan insanlıktan çıkmış yaratıklar aramızda maalesef.

  • siyahi arkadaşlarıyla grup dans yapan kız

    internette gorup de baslik acilmayacak bir sey kalacak mi dedirten baska sacma sapan bir video. biz de ergenlik yasadik ama hic bir zaman bu kadar abazan olmadik. eksinin abazanlari yakinda saci acik kadin gorse gelip baslik acacaklar.

  • dünyada türklerden başka kimsenin kestane yememesi

    sen bilmiyorsun, görmedin diye kimse bilmiyor değil. batı'da neredeyse her supermarkette kestane turşusu satılıyor. bir çoğunda kestane şekeri satılıyor. bu kadar popular olmaması talep olmaması ile ilgili.

    t: muhtemelen hayatında ilk defa yurt dışına çıkan birinin herkese duyurmak için açtığı gerçeğe dayanmayan baslik.

  • 7 mayıs 2023 2.5 lt coca cola zammı

    40 lira mi saka mi bu? coca cola iyice cildirmis, yurt disina cola icmeye gidecegiz yakinda :) genelde 24 lu 33luk coke zero kutu paketini 7 pounda aliyorum = 170 lira yapiyor. turkiyede tanesi 15 liradan satiliyor markette yani 360 lira. turkiye'deki fiyati yurt disi fiyatinin iki kati. artik ureticiler halkla dalga geciyor bence. enflasyon, doviz bahane. ne satsak aliyor bu kerizler diyorlardir. ayni otomotivciler gibi.
    edit: amazon uk uzerinden subscribe and save ile 24lu 33luk kutuyu 6.30pound'a almisim en son.
    edit2: %47.5 civari vergi yani alinan her kolanin yarisi saraya ve akp'nin secim propagandasina gidiyor. tamamen cc'yi suclanamazsa da fiyati yine de yuksek.
    mesaj atip durmayin nerede diye :) alin size tesco'da 5 pounda, pahali bile yazdim :) : https://www.tesco.com/…d=cptpuqqqxf4cfcmf_qcdxaabcq
    bol bol soguk iciniz. turkiye'dekine cok daha iyi ustelik.

  • togg t10x

    hala saf saf bu araci bekleyenleri gordugumuz arac modeli. italya'dan bir kac arac daha siparis verilir secim icin gerisi yine 2027 secimlerinin vaadi.

    bir de yok satar diyen var yukarida. tabi yok satar aq. cunku arac komple yok.

  • togg'un başlangıç fiyatının 953 bin tl olması

    fiyat güzel. sanırım şimdilik tek küçük sorunumuz. ortada böyle bir araç olmaması..bir kaç yıla o da olur inşallah.

  • 22/02/2023 tarihli ve 2023/1532 d.iş sayılı karar

    modlar, whatsapp dilli mesajlari ortaya cikan ve bugun de eksi'yi tehdit eden malum partinin uyesi ile ilgili "yalama videosu cikan sahis degil mi "entry'imi dahi bugun sildi ( icinde hic bir hakaret barindirmadigi halde).
    direnen arkadaslara soyleyeyim. siz direnirken, sozluk iktidara "ey sahip, ne istedin de vermedik" diyor. umarim bu entryi de silmezler.sozlugun tek derdi para, reklamlar. zihniyetleri ayni.

  • yatak çarşafı değiştirme sıklığı

    3 gunde bir degistirenleri gorerek sok gecirdigim durum. ben her gece 3'e alarm kurup, uyanip degistiyorum ki uykumun ikinci yarisi daha fresh geciyor.

    t: yine yalanciyi zkmedikleri, onsevisme ile biraktiklari, gercek hayatta domuz gibi yasayan yazarlarin, 3gunde carsaf degistirdiklerini iddia ederek kiz dusurmeye calistiklar baska bir deneme. belki de ben kotu niyetliyim. bu yazarlar, hotellerde housekeeping olarak da calisiyor olabilirler.

  • kiraların 4 katına çıkması

    o kiralari artıran emlakcilar. yok bir de utaniyorlarmsi. 1lira fazla almak için yapmayacaklari şey yok. çoğu zaten ucuza kiraya veren ev sahibini arayıp 3 katına verelim diyor.

  • etek altını gösteren türbanlı kadının yakalanması

    tam olarak sucu neydi biri aciklayabilir mi? ne kadar sacma sapan bir ulkeyiz. basortulu iken video yayini yapmasi mi? seriata aykiri hareketlerede bulunmak mi?

    edit: mesaj atıp durmayın. sosyal medya gazını almak için yapılan eylemlerden ve muhtemelen 200 300 tl ceza kesilip bırakılacak. hukuk olmayan bu tur ülkelerde, bu tur olaylar da sosyal medya ile yonlendirilir. öncelikla videoda çocuk gormedim ama ama sırf kadının eteği altı gorunuyor ve gorunurken yanından cocuk geçiyor diye dunyanın hiç bir hukuk devletinde ceza verilmez, verilemez. videoda arkada çocuk geciyor diye cocuk istismarı denilecek bir durum yok. yobaz, şeriatcıyım veririz derseniz baska. mesaj atmayın sizin o yobaz mesajlarınızla ugrasamam.

  • 35 yaş üstü insanlar sözlüğe yazmasın kampanyası

    daha yazar olali 3 gun olan bir ergenin sizlamalari. okullar tatil olunca bu cocuklari da bilgisayara verip kurtulmaya calisiyor anne babalari.. sunlarin eline tablet vermeyin sokaga birakin diye kac kere soyleyecegiz!