thebrother3
profili

  • 17 aralık 2013 ihale ve rüşvet operasyonu

    hepimizin 17 - 25 aralık yolsuzluk haftası kutlu olsun.

    olayın üzerinden 10 yıl geçti fakat hala yargılanan tek bir bürokrat, bakan, başbakan yok. tayyip, suçu üzerinden atmak için "bu operasyon paralel örgütün işi ve amacı hükümete darbe yapmak" dedi ve işi cemaate yıktı. -31 iq'lu türk halkı da yolsuzluklara topyekun tepki gösterip hükümeti protesto etmek yerine kendilerine atılan zokayı yutup "ya evet bak darbe yapmışlar" deyip bir kez daha dünya üzerindeki en aptal millet olduğunu kanıtlamış oldu.

    operasyonu yapan polislere bir kez daha teşekkür edeyim bu vesileyle. hakkınız ödenmez.

  • kadınların %95'inin mesleğe baktığı gerçeği

    gayet makul bir durumdur.

    en radikal, yedi kuşak (straight) feminist olan kadın da ne kadar aksini söylese de kendisinden uzun, kendisiden güçlü, kendisinden tecrübeli, kendisinden zengin erkek isteyecektir. burada hiçbir problem yok çünkü bu durum kadınların psikolojik evrim sonucu sahip oldukları mating strategy'lerinden ileri geliyor.

    aynı durum erkeklerin "geçmişi olmayan", sadık kadınları tercih etmesinde de geçerli. bunun da sebepleri var. dolayısıyla kadının, erkeğin mesleğine ve parasına bakması gayet doğaldır fakat sizden geleneksel cinsiyet rolleri'ne sahip olmanızı bekleyen bir kadın bakire ve sadık değilse size ilişkide hiçbir şey vermediği gibi kullanılan kişi de siz olmuş oluyorsunuz. feminizmin, modernitenin (!) zokasını yutmayın beyler!

  • çocuk aklıyla nefret edip büyüyünce sevilen şeyler

    kesinlikle ev yapımı yoğurttur.