hytale2
profili

  • tus birincisi doktorun canına kıyması

    sebebinin -doğrudan veya dolaylı-, tek bir orospu çocuğu olduğu trajedi.

  • dindar nesil projesinin geri tepmesinin nedenleri

    hangi konuda, hangi proje olursa olsun başarıya ulaşması için öncelikle baştaki kılavuzların şerefsiz, namussuz, hırsız, merhametsiz, vicdansız, kibirli, diktacı, zalim, egoist, narsist, farklı fikirlere yaşam hakkı tanımayan, kendisinden başkasını insan olarak görmeyen ve insan olmanın getirdiği haklara sahip olduğunu kabul etmeyen karakterde olmaması gerekir.

    bir de siz, referansınız olduğunu söylediğiniz öğretinin aksi yönünde davranıp insanları kandırırsanız, yalan söylerseniz, bugün başka yarın başka konuşursanız, tek meziyeti sizi kutsamak olanları etrafınıza yerleştirip hatalarınızı söyleyenleri kovarsanız, kendinize gelince her şeyin iyisini, güzelini, kalitelisini, fazlasını, rahatını ve itibarlı olanı seçip, halka da sizinle aynı şartlarda yaşıyormuş gözüyle bakarsanız, güvenilirliğinizi yitirirsiniz ve projelerinizi de, gerçekte hangi amaçlar için tasarladığınız ortaya çıkar.

    tabii "dindar" derken; tüm yaptıklarınızı hiç düşünmeden memnuniyetle karşılayan, kurduğunuz yeni dinin dindarlarını kastediyorsanız, o zaman başka. o zaman dindar nesil projenizi aslında gerçekleştirmiş durumdasınız demektir.