sara pezzini1
profili

  • bir kadınla tanışmanın yolları

    kadınlar netlikten hoşlanır demişler, evet doğrudur. ama bu ilişki kurulduktan sonrası için geçerli bir durumdur.

    bir insanın karşısına geçip direkt duygularını söylersen, birden özel alanına izinsiz girilmiş gibi hisseder beyin ve direkt korkup kaçar.

    insan alıştığını sever. ve kendisi gibi olanı arar. mesela bazı küçük ve onu özel yapan hareketlerine dikkat et. basit şeyler olsun. örneğin sigara içiş şekli bile etkilidir. beyin karşısındakini yabancı görmez ve ürkmez.

    en güzeli en başta dolaylı iletişim kurmaktır. mağazada mı gördün? sizce bu kıyafet bana yakışmış mı ? diyebilirsin. ya da, kalabalıktan ayrıldığı ortamları gözlemleyerek o an yanına gidip saatin kaç olduğunu sorabilirsin. devamında göz teması kurarak cevap veriyorsa, direkt hislerini beşi etmeden özele girmeden genel konular hakkında konuşabilirsin. aynı okuldasındır diyelim, örneğin felsefe dersinde şu konudan ( konu neyse) bahseden kişi siz miydiniz? gerçekten anlattıklarınız çok ilgimi çekti gibi sorular sorabilirsin. zaten seninle sohbet etmek istiyorsa konunun devamını iç güdüsel olarak o devam ettirecektir. ettirmedi diyelim. en azından reddedildim diyerek özgüven zedelenmesi yaşamazsın.

    aman diyeyim yineliyorum ilk başta direkt iletişim her insanı ürkütür. lütfen yapma. netlik ve istikrar iki kişinin ilişki kurmasından sonra olması gereken şeylerdir. unutma aen daha o kilitle herhangi bir ilişki içerisinde değilsin.