gorushb2
profili

  • evinizideki en havalı eşya

    atalarımdan yadigar kalan balkan harbinde kullanılmış süngü.

    görsel

  • şebnem korur fincancı'nın gözaltına alınması

    20 yıllık ak parti hükümetinin verdiği 2 3 doğru karardan biridir. bir muhalif olarak içimi soğutan gelişmedir. izlediği bir videodan mehmetçiğe kimyasal silah yakıştırması yapan, ülkenin hayrına tek bir açıklaması olmayan içimizdeki irlandalıların tek tek ayıklanması dileği ile.

    ak partiye olan nefretimiz bir olabilir fakat bu kadın gibi insanlarla aynı safta bulunmam mümkün değil. ben ve benim gibi bir sürü insan ne olursa olsun devlet yaşasın diye seçimleri bekleyerek ak parti iktidarına katlanırken bu tipler marjinal guruplar ve terör örgütleri yaşasın diye olayları çarptırarak medeni ve ileri görüşlü olduğunu hepimize dayatmaya çalışıyor.

    entelektüel, ilerici ve medeni görünmek için sürekli devlete bok atmanız, teröristlere göz kırpmanız veya şanlı türk ordusuna iftira atmanıza gerek yok. bu algıya kapılmayın sayın dostlar.

    edit: mesaj kutumu boşuna taciz etmeyin. bak pkk yı savunmazsan akp tekrar kazanır tarzında yaptığınız manipülasyonu daha önce 2015 senesinde akp tarafından deneyimledik (bkz: 400 vekil verin ve bu iş huzur içinde çözülsün). bunu ilk düşünen siz değilsiniz yani eski taktikler bunlar. daha önce yemedim bundan sonrada bir kaç terör örgütü sempatizanı msj atıyor diye bu ucuz taktikleri yemeyi düşünmüyorum. aba altından sopa göstermeye çalışıyorlar kıt akıllarıyla.