sistemcoktu2
profili

  • bir ilişkinin yürümemesinin nedenleri

    bu sayfada okuduğum 10 entry'den 9'u karşı tarafı suçlamış. yok toksikti yok beni boğuyordu. hepsini toplayıp yüzüne tüküresim var.
    bu insanlar asla kendilerindeki eksikleri ve hataları görmez, orta yolu bulup karşısındakinin gönlünü hoş etmeye çalışmaz.yalnızca suçlar, rahatının düzeninin hiç bozulmamasını ister. karşısındakinin her zaman ona mutluluk vermesinş bekler. ancak mutlu etmek için ne yapmalı dersen orada kaybolurlar. kendilerine düşen hiçbir şeyi yapmayıp bir ilişkiyi yürütme bilincinde olmayıp sadece kaçayım kovalanayım derdinde olurlar. sevgi gibi naif bir şeyi bu kadar basite alıp kullanıp sonra karşısındakini küçülttükçe küçülten paramparça egolarını onları seven insanların üzerinden tatmin edip terk edenlerin bu kadar çoğunlukta olduğu bir dünyada iki güzel insanın bir araya gelerek ilişki yaşama olasılığı oldukça düşük.

    ilk fırsatta karşınızdakinden vazgeçecek kadar acizseniz başlangıç yapmayın.

  • 2022 istanbul'daki nüfus patlaması

    öğrencisi, işsizi, mültecisi, kaçağı, saç ektiren turisti, vatandaş olan katarlısı, bir milyoncu niyetine gelen bulgarı, almancısı, savaştan kaçan hatta birbiri ile savaşan rus'u ukraynalısı, afganı, pakisi, kaş dövmesi manyağı iranlısı derken bu sene istanbul'da trafik 7/24 bitmiyor. ara sokaklarda bile insan yığınları oluyor. sabahları minibus otobüs beklerken en az 5-6 araç tıklım tıklım kurban pazarına hayvan götürürmüşcesine dolu dolu geçiyor, binemiyorsun... araçla 15dakika sürecek bir işe gideceksen 1 saat önceden evden çıkmana rağmen geç kalabiliyorsun. tamam herzamanki istanbul diyebilirsiniz ama bu sene durum öyle böyle değil. iş açısından sıkıntı yaşamasam artık bir saniye durmak istemiyorum bu şehirde, boğuluyorum.

    veri paylaşmak isterdim ama kayıtlı olanla gerçekte olan arasında uçurum olduğuna eminim. illa paylaşmak gerekirse; istanbul nüfusu 2021 yılına göre 15.840.900'dir. bunun çok çok üstünde olduğumuz bariz....