demirkarboncu3
profili

  • halısahada silahla başından vurulan genç

    bu katil velet müebbet alsa en azından 60 yıl vergilerimizle beslenecek yiyecek içecek ısınacak. onun yerine bu ve bunun gibi mahlukatlar ya nükleer tesislerde atık bölümüne verilsin, derin madencilikte zincirle bağlanıp çalıştırılsın, veya idam edilsin organları ihtiyaç sahiplerine gitsin leşi de bilimsel araştırmalarda kullanılsın.

  • 10 bin tl ile yapılacak en ideal yurtdışı gezisi

    10 bin tl ile uçak bileti hariç her şehirde 2-3 gece kalınıp gayet de güzel gezilir avrupanın en pahalı şehirlerinde bile merkezi yerlerde fena sayılmayacak otellerin geceliği oda kahvaltı 60-70 euroya bulunabilir. yeme içmeye günlük 25 euro yeter. 25 euro da 3 günlük ulaşım bileti tutar. eşe dosta da 15 euroya magnet çikolata vs alırsınız 3 günlük paris, prag, viyena veya budapeşte turu size yol hariç 200 euroya gelir. uygun uçak bileti de erken alırsanız gidiş dönüş 250 euroya rahat bulabilirsiniz. aksini iddia eden yurtdışına hiç çıkmamıştır.

  • 700 euro kiram var neyle karnımı doyurucam

    şu an almanyadan yazıyorum, burada asgari ücretlinin geçinmesi gerçekten çok zor, kaliteli bir hayat sürmesi imkansız, marketten en ucuz markaları alır diş macunu sabun deterjan alırken iki kere düşünmek zorunda.

    öbür taraftan türkiye için hesap yapıyorum bir asgari ücretli nasıl geçinebilir diye, rakamları evirip çeviriyorum etten sütten her şeyden kısıyorum yok arkadaş yine hesaplayamıyorum benim yaptığım hesaba göre kendi evi olmayan bir asgari ücretlinin türkiyede geçinebilme şansı yok, imkansız, mümkün değil. ya bir asgari ücretli arkadaşımız yazsın cidden nasıl geçiniyorsunuz?