nrcnsnnmnkymmthtsnbrrspccgsn5
profili

  • kendini araplardan üstün sanan türk tip

    evet üstünüz. bir kere esimizi başımızın üstünde taşırız. dağ, kar, koca hikayesi, sen bilmezsin bunları.

    normalde troll başlıklarına yazmam da seni engellemeyi unutmuşum. benim aklıma takılan bir durum var.

    ya birader siz ne tür bir insansınız amina koyayım, ne şekil bir grupsunuz? her sabah güne başlarken whatsapp grubunuzda biriniz ortaya çıkıp; haydi yahu çok uyuduk, kalkın anamıza, avradimiza, bacımıza, çocuğumuza küfür ettirme vaktidir, ey hak diye mi güne başlıyorsunuz lan? utanacak, yüzünüz kızaracak bir durumunuz yok mu?

    ne bileyim, yarın bir gün kimliğimiz deşifre olur, çocuğumuz bizden utanır, 7 soyumuz bizi reddeder diye hiç mi korkmuyorsunuz?

    varoluş nedeninizi sikeyim lan sizin. sivrisinekler bile sizden daha şerefli bir yaşam sürüyor şu amina kodumun dünyasında.

  • e. imamoğlu aday olursa zafer partisi desteklemez

    ekrem imamoğlu ve onu destekleyenlerin çok da sikinde olmayan durum. sizin ne bok olduğunuz belli, tayyip yancilari. sizin desteklediğiniz kişi de belli. gölge etmeyin başka şey istemeyiz.

  • cipsli pilav dürüm tanıtımı yapan çiğköfteci

    daha seyrederken 2 tane kalp damarı otomatik olarak tıkanıyor.

  • cevheri güven'in 15 temmuz iddiaları

    cevheri güven'i sikeyim, fetöş denen orospu çocuğunu da sikeyim. zamanında bu cemaatı kim yaladıysa hepsinin anasını avradını sikeyim.
    o bu değil de "15 temmuz'un siyasi ayağının araştırılmasını" kimler neden reddetti lan orospu çocuğu aktroller. siz hele bunu bana bir söyleyin. ayrıca ağa babalarınızı da sikeyim.

  • şapka takmadığı için adam astıran dünya lideri