maziden biri8712
profili

  • tarihin en iyi defans ikilisi

    maldini & nesta

    edit: maldini/cannavaro yazan arkadaşlar var. ne zaman bir arada oynadı bu ikili?
    edit 2: milli takımda oynadıklarını biliyorum arkadaşlar, ben kulüp bazında söyledim :)

  • 30 haziran 2023 izmir'de yaşanan cinayet gibi kaza

    cinayet gibi kaza değildir, cinayettir. bile isteye yapılmıştır. sonrada arkasına dahi bakmadan, birilerini öldürdüğünü bilerek olay yerinden basıp gitmiştir. idam cezası yoksa ağırlaştırılmış müebbet verilmelidir. caydırıcılığı olmayan her ceza bir sonrakinin müsebbibidir.

  • kemal kılıçdaroğlu

    dede senin bi tane küçük ortağın var hani, ismi ahmet davutoğlu. bi şununla konuşsana. 7 haziran- 1 kasım arasında yaşananlarla ilgili “anlatırsam insan içine çıkamazlar” falan bişeyler diyodu. konuşması için bundan iyi zaman mı var? neyi bekliyomuş bi sor hele!!!

  • akp seçmenini anlamak

    şöyle ki; akp nin bir seçmeni yoktur. akp dünyanın en büyük tarikatidir. seçmen dediğin, bir guruba yetki verir ve onların ülkeyi nereden alıp nereye götürdüğünün analizini yapar, akıl süzgecinden geçirir ve neticesinde başarılı buluyorsa oyunu tekrar verir. bunlar öyle mi anam? 21 yılda ülkede yaşanmayan tek şey uzaylı istilası. yine de sorgusuz sualsiz veriyorlar oylarını. anlamayı bırakın, svihs diyip geçin!!!

  • taksitli nakit avans

    bu ülkede herkes boktan yaşıyo bunu kabul ediyorum ama şunuda kabul edelimki en boktan yaşayan kesim akp ye oy veren %50 nin %40 lık dilimi. o sebeptendir ki ekonomi ne kadar kötüye giderse gitsin artık endişe edip üzülmem. neydi o svihs miydi???

  • dini nedenleri olmadığı halde iyilik yapan insan

    lan amk daha ortada dinler yokken insanlar ateşi bulmuş, tekerleği bulmuş, yazıyı bulmuş... bunlardan ala iyilik mi olur? sen tanrın için!yaptığın 3 kuruşluk iyiliği başımıza kakıyosun.

  • recep tayyip erdoğan

    yalnızca kendisinin gitmesi yeterli değil... türk milletinin silkelenip kendine gelmesi gerekir. ortada gerçeklik algısını yitirmiş bir toplum var. soğanın taneyle alındığı, 1 günlük kazancın 1 kg kıyma etmediği bir ortamda iktidarın hala kazanma ihtimali konuşulabiliyorsa, maalesef sorunumuz kendisinden çok ama çok daha büyüktür.

  • galatasaray

    an itibariyle 36 yıllık taraftarlığını bıraktığım kulüp. inanın sebebi bu maçı kaybetmesi değil. muhtemelen sezon sonu şampiyon da olacak ama ben bu akşamki maçta birşey farkettim. taraftarlar, o takıma, o renklere gönül verenler futbolcuların sikinde bile değil. izleyenler farketmiştir ki gs öne geçtikten sonra bir anda vitesi 4 den 1 e düşürdü. hemde ortada hiçbir sebep yokken. ya bu işlerin içinde acayip bahisler dönüyo ya da oyuncular aralarında anlaşıp teknik ekipe kumpas kuruyolar. bunun başka bir izahı yok. bu yüzden boşu boşuna stres sahibi olmayada gerek yok. benden buraya kadar. iyi oynayanlar kazansın.

  • türklerin ırkçı olmasının nedenleri

    ülkesinde minimum 10 milyon ne idüğü belirsiz afgan suri paki besleyen bir topluma ırkçı, faşist falan demek iki kelimeyle o. çocukluğudur. hee gönüllü müyüz bu duruma? değiliz ama kimseyide ülkesine sopayla kovalamıyoruz. siz istiyorsunuzki onu yapalım.

  • 14 mayıs 2023 genel seçimleri

    15 mayıs sabahına beni her halükarda mutlu başlatacak seçim. şöyle ki; şayet seçimi kk kazanırsa, 20 senemi çalanları birdaha görmeyecek, belkide hesaplaşacak olmanın vereceği huzur, mutluluk... şayet tekrar erdoğan kazanırsa... işte o zaman bu ülke insanıyla olan bağlarımı sonsuza kadar kopartacak olmanın vereceği huzur. yok depremmiş, yok selmiş, yok yangınmış, savaşmış... beni o saatten sonra duygusal olarak etkileyecek hiçbir bağım kalmaz bu ülke insanıyla.

  • 60 euro'luk düdüklü tencereyi 7400 tl'ye satmak

    bu ülkede birileri kanser hastalarına sahte ilaç satmış arkadaşlar. çıtada bundan yukarısı mı var? siz bu ülkede "yok abi bunuda yapamazlar" diyebileceğiniz birşey söyleyebilir misiniz? rezil bir simülasyonda yaşayıp ölüyoruz.

  • fenerbahçe'nin yediği en güzel gol

    tabii ki wesley nin volkana attığı o iki muhteşem gol.ikisi de birbirinden klas