blacksheeps5
profili

  • erkek olmanın en zor yanı

    doğa tarafından karton bardak gibi disposable kabul edilerek gereğinden fazla çoğaltılarak hazır bulundurulmamız, kullanılmamız ve atılmamız.

    insan neslinin devamı, doğurgan kadın sayısıyla limitlidir ve mevcudun onda biri sayıda erkek insan neslinin devamı için yeterlidir.

    oysa doğa, seçimini yaparken yine de kadın erkek sayısını dengede tutar. bunun temelinde kadınların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak karşı cinsten arkadaş ve sevgili radyosu tutturma motivasyonu olduğunu hiç sanmıyorum.

    doğa kadınları seviyor ve onlara gümüşlükte duran kristal bardaklar gibi davranırken, bize karton bardak gibi davranıp fazla fazla üreterek, işçi arı muamelesi yapıyor. haddinden fazla miktarda olmamız nedeniyle de aramızdaki rekabeti sürekli diri tutuyor.

    karton bardak olmanın en zor yanı neyse, erkek olmanın da en zor yanı o bence.

  • 1.70'den kısa kadınlar kadınım demesin

    istikbal mobilya'nın sunduğu za za za zargana şov şimdi başlıyor.
    görsel

    172 cm ortalama boyuyla başlık açan yiğidolara söylenecek pek fazla şey yok. ama başlık altına üşüşen kadınlara kısacık bir bilgi notu:
    (bkz: olta başlık)

  • armut.com'dan gelen görevlinin hırsızlık yapması

    armut.com için vaka-ı adiye sayılır. merkez de şaşırmamıştır zaten. bize silah fotoğrafı atılıp aşağıda bekliyoruz mesajı atıldı aq yerinde, buzdolabı tamircisi tarafından, armut geri dönüş yapmaya tenezzül etmedi, kendimiz çözdük.

    armut öyle bir işletme.

  • çirkin bir kadına aşık olmanın mümkün olmaması

    (bkz: yoko ono)

  • latife hanım'ın atatürk'ü üzmesi

    mustafa kemal atatürk'ün, salih bozok'a yazdığı telgrafta bahsettiği durum.

    koskoca atatürk'e, şu satırları yazdıran aşk, sana bana neler yapmaz. hay gözün kör olsun gönül işleri. inşallah fake'tir.

    --- spoiler ---

    salih,
    izmir güzel de, latife'yi düşündükçe de izmir'e gidesim gelmiyor. çok üzdü beni çok. zaten ben kadınları tanımadığımı anam hep söylerdi. doğru tanımamışım ben. bir tek halkıma aşık oldum.

    --- spoiler ---
    görsel

    i hear you paşam :(