bow chicka wow wow1
profili

  • kira artışına %25 sınır getirilmesi

    antalya konyaaltinda ki guvenlikli, havuzlu bahce dubleksimizi yillik pesin 21 bin dolara bir rusa kiraya verdik.

    aci olan nedir biliyor musunuz ilk bizim karsi daire basladi 8 ay once ve suanda bizim sitemizin ara katlar disinda turk sakini kalmadi.

    aci olan su ki havuzlu, guvenlikli, saunali falan yerlerde artik mal sahibi olsak bile yasayamiyoruz. benim babam 40 yillik uzman doktor, adam zamaninda biriktirdi burayi aldi, ama burada yasamaya gucu yetmiyor, aidat olmus 2 bin 500 lira.

    dusunun ki oyle bir ulkedesiniz ki doktor emeklisiniz ve sahibi oldugunuz luks dairede yasamaya gucunuz yetmiyor. dalga falan gecmiyorum bu da birseydir arkadas kazanmisim almisim dubleks, bahceli, spor salonlu, denize sifir dubleks, ancak icinde yasayacak gucum yok onu kiraya verio siktiri boktan apartmana tasiniyorum 70 yasinda, bundan iki yil once keyfini cikariyordu adam avakado dikmisti bahceye.

    turkiye artik alt sinifin, orta sinifin ezildigi bir yer degil orta ust sinifin level dustugu bir ulke oldu. bu ulkeyi oyle bir yere getirdiler ki benim babam denizli isparta antalya ucgenindeki tek psikiatristti 30 yil once adam para basti bildigin 30 yil ve emekliligimde burda yasayacagim dedigi yer yerine boktan bir dairede yasiyor su an.

    ac degil acikta degiliz. herkes asgari ucretli gozuyle isyaan ediyor ben de diyorum ki orta ust sinif bile bitmis vaziyette. ben universeteyken babama “ballciii biiiiziii riksosa gotuuur” diye sarki yapardim, suan aklim almiyor rixos falan.

    not; bu entiri bir rixos bebesinin feryatlarini icerir ama icerik tamamen dogrudur ve anlayana asgari ucretlinin dramindan daha cok ipucu verir. asgari ucretli ilk dusen kaledir, ben kacinci kaleye geldik onun aciklamasini yapiyorum .