romantik bebek5
profili

  • cumhuriyet bir arap düşmanlığı üretti

    neredeyse 1500 yıldır arap emperyalizmi için islam'ı kullanarak kanımızı emdiniz. şimdi bir de madur mu oldunuz?

  • rte'nin karşına terlik konulsa bile oy vereceğiz

    tuvalet fırçası dahil her şeye.

  • e-devlet üzerinden ad soyad değişikliği başvurusu

    seçimde oy kullanacak olan suriyelilerin isimlerini kamufle etmek için harika bir plan, pratik bir yöntem. afferin lan sana soylu, yırttın yine.

  • garsonun demet akalın'ın eyleminden gurur duyması

    akp neden halen iktidarda? sorusunun cevabıdır.

    zorunlu edit: mesaj kutumu küfürle dolduran aktrollere sözlerim var. garson olmak ayıp değil. aksine gurur duyulacak kadar faydalı ve zor bir meslek. burada kafasına şampanya dökülen adam garson da değil diyorlar. ne fark eder?

    bu millet son 20 senedir kendisine kadın mıdır? kız mıdır? da dedirtti, pislik de dedirtti, hayvan da dedirtti, ayyaş da dedirtti, israil dölü de dedirtti... bu liste uzadıkça uzar. bir tek anamıza bacımıza küfür ettirmemiştik onu da yaptı sürtük diyerek. neyse işte ben yazmaya utanıyorum dahasını.

    neden işin içine akp'yi karıştırdın diyorlar. iyi dinle aktrol kardeş;

    o videodaki garson ya da iş yeri sahibi türkiye halkını temsil ediyor. demet akalın denilen şahıs da ülkenin (sahnenin) patronunu. mevcut iktidar ne yapıyorsa temsili olarak garsona aynısını yaptı. olay bu. izleyiciler de ağzından tükürük çıkartarak izlemeye devam etti. garson memnun, demet akalın memnun, şampanya üreticisi memnun, işletme sahibi memnun. bir tek aklı başında insanlar düşünceli.

  • celal şengör'ün dinlere masal demesi

    dinler; özellikle ortadoğu kökenli olanlar. arap mitolojisidir. hepsi bu. zeus ne kadar gerçekse, kuran o kadar gerçektir.
    dinlerin gerçek olduğunu sanan gerizekalılar olduğunu görüyorum. salak mısınız lan?