muhalefetrafet5
profili

  • israil'in insanların üstüne lağım suyu sıkması

    insan bunu savunan orospu çocuklarını görünce, ister istemez diyor ki " bazı küfürler boşuna söylenmemiş"...

  • 10 aralık 2022 ronaldo'nun ağlaması

    ne ağlaması amk, ağlar gibi yapıp portekiz teknik direktörüne "ananın amına kadar yolun var" demediyse beni inlete inlete siksinler..

  • 19 ekim 2022 turkcellden çoook büyük ödül kazanmam

    sevgili turkcell.

    çok değerli turkcell ceo su murat erkan beyefendi.

    birbirinden kıymetli sahada çalışan celocanlar..

    sevgili murat bey ya da murat abi, aramızdaki samimiyete inanarak size abi demek istiyorum, lütfen kabul buyurunuz. tabii şahsınıza ve makamınızın büyüklüğünü biliyorum ama malum türk samimiyeti, engin hoşgörünüzü sığınıyorum.

    sevgili murat abi, yıllar önce konturlu 535 li hat ile başlamıştı serüvenim. hani şu bir mesaja 2 kontör zamanları, sene 2000 lerin hemen başı. fakir mahallede büyüdüğümüzden herkesin telefonu kontörluydu malum, bir tek tombalacı tombul vardı istisna faturalı hat sahibi.
    ibne tüm mahalleye tombala oynatır, 5 taşa marlboro itelerdi de ben hep 10 numaralı kartı çekerdim uğur olsun diye. elimde 1den 99 a kadar rakamların olduğu torbayı bize sallatır sonra güzelce sikerdi bizi hep. genelde çıkmazdı bu torbadan benim rakamın kartı, sonradan farkettimki 10 numaralı kartın taşları eksikmiş meğer. aman be tombul um
    sikiyordu bizi ama yüzü gülüyordu en azından.

    ericsson 337 sinin faturasını tüm mahalleye ödetiyormuş meğer, olsun be bütün haklarım helal olsun benden yana tosunuma.

    bunu neden hatırlattım bilmiyorum murat abi ama anı işte be. hey gidi koca turkcell.
    nerden nereye. heh hatırladım murat abi, tombulunkini sallıyorduk ama kazanamıyorduk ordan sanırım..

    bu yazımın sebebi nuzülüne gelince sevgili murat abi, biraz önce turkcell uygulamasından hediye kazandığımı öğrendim. nasıl mutlu olduğumu anlatamam, sahi ya sahi, bu sefer sallayıp kazanacaktım hem de hiç boş yoktu.
    bir hevesle, bir şevkle sallamam ile o yüzü gülen celokızımızın kazandınız demesi, benim tarifsiz sevincimi 2 katına çıkarmıştı.

    görsel

    aman allahım ya, tam 2000 kontör değerinde 1000 sms kazanmıştım. nasıl ya nasıl olabilirdi bu, bu ne kadar büyük bir hediye idi böyle, benimdi ya sahi bu.

    hemen telefon rehberimde hoşlandığım ama bir türlü açılamadığım 4 platonik, 7 flört aşamasında ve benden hoşlandığını zannettiğim ama benim yüz vermediğim 24 kadına hayırlı çarşambalar mesajı attım, hiçbiri cevap vermedi ama olsun be, belki de kontörleri yoktu cevap verecek değil mi. herkes benim kadar şanslımıydı sahi. yarın bir daha atarım nasıl olsa, olmazsa bir daha, bir daha ve bir daha. sapık değiliz ya, amacımız şu gök kubbede hoş bir aşk bırakmak.

    eğer bir aşk başlayacaksa müsebbibi sensin ey celocan. antenlerini sevdiğim benim.

    murat abi biz sadece anneanneden 56, babaanneden 47 torunuz. bunun amcaları, dayıları, halaları, teyzeleri de koyarsak 120-130 kişi. aynı anda hepsine mesajı attım, hepsi geri döndü bir anda "kim öldü lan rafet bu saatte mesaj attığına göre" dediler. "durun yahu" dedim, "sms hakkım var da".
    emmoğlum "senin amk" dedi ama neden dedi halen anlamış değilim. sanırım kıskandı.
    kendisi vodafone lu da, hediye çarkından 3 gb internet kazandığı için canı sıkkındı kaç gündür.

    görsel

    diğer emmoğlu da türk telekom lu, onun canı daha sıkkındır diye tekrar mesaj atmak bile içimden gelmiyor murat abi. ibne pornocu zaten hediye internetini böyle yerlerde kullanıyor.

    görsel

    sevgili murat abi, daha şimdiden 150 sms hakkımı kullandım, birazdan ilkokuldan başlayıp, üniversiteden çıkacağım. aklıma kim geldiyse artık bir muhabbet bir muhabbet. asker arkadaşlarımı saymak bile istemiyorum 750 kişi aynı koğuşta, osuran mı dersin, horlayan mı. insan unutamıyor o kokuyu be murat abi. birazdan hepsine mesaj atıp özlem gidereceğim sayenizde.

    naçizane sizden ricam, özellikle bayram günlerinde bu sms hakkımızı çoğaltmanızı rica ediyorum. yetmez falan ne me lazım murat abi. unutmayın bayramlar mesajlaştıkça çoğalır değil mi.

    satırlarıma son verirken, bizleri yıllar öncesine götürüp bu değerli nostaljik ödüllerle buluşturduğunuz için şahsım adına teşekkürü borç bilirim. şirket adresinize şahsınız adına güvercin ayağına bağlanmış mektup yolladım bunu da kabul buyurunuz.

    saygılarımla...

  • serpme kahvaltı fiyatlarındaki inanılmaz artış

    ah be koca reis.
    ayranın yok içmeye, atla gidiyorsun sıçmaya. fakir, senin ne işin var dışarıda kahvaltıya.

  • seni en çok sevenin şimdiki durumu

    sensiz yapamam dedi, başkasından 3 çocuğu var zillinin..