siradan gentlemen3
profili

  • taksirle ustasını ağır yaralayan çırak

    sanayide uzun zaman geçirmiş biri olarak yazıyorum. çırakların çoğu geri zekalı oluyor. aralarından akıllı olanı dükkanını açıyor zaten. yazık oldu ustaya

  • yaratıcı nasıl var oldu sorunsalı

    biz insanlar yarattık

  • kadınlardaki yüksek özgüvenin sırrı

    arkadaşım ahmet'e sorun, o daha iyi bilir.
    neden diye soracak olursanız, adam sırf eğlencesine hemcinsleriyle eğlenmek için fake kadın hesabı açtı instagram'dan ve hatta hesabın adını eski sevgilisinin adı olan gülsüm ismini koydu.
    şimdi gözünüzün önüne siyah saçlı, beyaz tenli ve mavi gözlü bir rus kızı canlandırın, işte böyle güzel bir kızın adı gülsüm. ve bizim asalak abazalarımız bunu her defasında yiyor.
    hatta, gülsüm hesabını o kadar kabullendik ki sonunda arkadaşça o da bizden biri olup birey haline büründü. bakire olup olmadığını soran mı dersin, tanışma faslının üstünden bir saat bile geçmezken eve çağıran mı? iltifatlar dizip boş vaatler veren mi? siz seçin daha neler neler. bir keresinde arkadaş kontrolü bana vermişti, ' ne yazacağım oğlum? ' diye sorduğum zaman bana pişkince sırıtarak şöyle demişti, ' yaz işte bir şeyler ne desen he diyorlar zaten. '
    bende peki öyle dedim ve bol soğanlı menemenden girdim konuya, hemen ardından konu sarımsağa evrildi ve ben şöyle bir soru sordum gülsüm'ün ağzından.

    g: sarımsak sever misin?

    e: evet hem de çok

    g: ama ben sevmem, yiyecek olan erkekten de hemen soğurum.

    e: o zaman bundan sonra sarımsak yemiyorum, lütfen gitme.

    g: sırf benim için sarımsağı bırakma, belki ileride sarımsak seven bir kızla birlikte olursun.

    e: hayır olmam, ben sadece seninle beraber olmak istiyorum. ne dersen yapmaya hazırım.

    işte böyle sözlük ahalisi, bacınız kızınız, kimlerle karın doyuruyor görün bakın diye yazdım.