07ucuolanvarmi2
profili

  • gülbin tosun

    özel hayatıyla hiç bir bilgim yoktu ama dedim bunun kesin çocuğu yoktur. bingo evet doğru bilmişim + evliliği de 2 yıl sürmüş zaten . kafayı itlerle bozmuş kişilik bozukluğu. hiç şaşmaz.

  • yargı (dizi)

    ceylin in kurgusuna göre, çınar babasının elinden silahı alıp bam bam vurmuş.
    yani diyor ki babam ailesine uzun süre yurtdışına gideceğini söyledikten sonra altınları bozdurup silah ve araba kiralayıp çınarı zorla önce mezarlığa sonra da ıssız depoya götürüdü öldürecekti ve yurtdışına kaçacaktı. ama yapamadı çınar silahı elinden aldı bam bam yaptı. ceylinin kurgusuna göre bile bu çocuğun pek yatmaması lazım. tamam baban öldü üzül ama çocuğa azılı katil muamelesi nedir arkadaş.

    3. şahıs şüphesine niye celalleniyon sen de 3. şahıs şüphesinden yrtmadın mı. o hiddetlendiğin ekip olmasaydı gün yüzü göremezdin. ve yekta polisten önce çınarın o depoda olduğunu nasıl sana söyledi bunu niye kurcalamıyon hala mı ampul yanmadı.kadın avukat değil sanki hukuktan bi haber mahallenin sütlü nuriyesi.

    kaldı ki çocuk aylarca suçsuz yere içerde yattı. şişlendiği yanına kar kaldı. baban yüzünden dikişleri patladı.

    bi de neymiş "senin kardeşin inciyi uyuşturucu batağına sürükle"miş. şu evli adamların evinde fingirdeyen (hocasıyla) zengin bebelerden araba alıp (kıvırcık) bozuk para gibi kullanan gold digger bacın mı? çınar ancak onun getir götürünü yapar.

    senaristlere sesleniyorum son bölümler beni acayip şişiriyor bıraktım bırakacam

    ılgaza hiç giremicem yine şişkinlik geldi.